F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Willi Weber: Schumacherova obitelj bi trebala reći istinu

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši menadžer Michaela Schumachera, Willi Weber, kaže da bi njegova obitelj trebala javnosti reći što se zaista događa sa sedmerostrukim svjetskim prvakom. U zadnje tri godine bilo je dosta naklapanja u medijima, lažnih vijesti i slično, no ono najbitinije još nije niti blizu, a to bi bilo da Michael ozdravlja i da je svjestan.

“Već neko vrijeme govorim da Schumacherova obitelj ne govori cijelu istinu. Vrijeme je za pravu istinu koju čeka mnogo njegovih obožavatelja. Moji savjeti se već dugo vremena ne slušaju. Kada sam doma sam i čujem da zvoni telefon, uvijek pomislim da će to biti Michael i reći “Willi, kako je”. Nada umire zadnja”

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Ferrari KrBoy93 Donator Prikaži

  Radi se pritisak na familiju sa svih strana i to od utjecajnih/bitnih..morat ce nesto schumacheri objaviti uskoro ?


  0

  0
 2. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  Mislim da ništa nebi ugrozilo da npr. svakih 12 mjeseci izađu pred novinare i kažu u kojem smjeru ide oporavak. Razumijem da je to njihova privatna stvar i imaju pravo to držati za sebe, ali on ima milijune fanova koji su ga pratili kroz karijeru i nemaju pojma što je s njim.


  0

  0
 3. Mclaren raca Prikaži

  A, jebi ga. I ja bih, kao i masa drugih, htio znati kako je, ali treba shvatiti obitelj. Njima je najteže. Bojim se da bi bilo još više naklapanja od strane novinara


  0

  0