F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mercedes ostavlja otvorene opcije za 2018.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sad kad je javno obznanjeno ono što su svi pretpostavljali, polako izlaze detalji oko dogovora Valtterija Bottasa i Mercedesa. Radi se navodno o jednogodišnjem ugovoru s opcijom zadržavanja za još jednu dodatnu godinu, a razlog tome je želja Mercedesa da si ostave otvorene opcije za 2018. kad nekim velikim imenima ističu ugovori.

Krajem 2017. bi trebali vidjeti još veće turbulencije na vozačkom tržištu nego što je to bio slučaj ove godine, a svemu tome je uzrok isticanje ugovora Sebastianu Vettelu i Fernandu Alonsu.

U razgovoru s finskim F1 komentatorom Oskarom Saarijem, Toto Wolff je nekoliko puta naglasio da računa na Bottasa na dugim stazama, odnosno da ima povjerenja u njega za budućnost. No, isto tako, ekipa želi vidjeti što će se dogoditi s nekim vozačima nakon iduće sezone, čega je Bottas svjestan i što mu ne predstavlja problem u ovom trenutku.

“Ne bismo odabrali Valtterija da nismo vjerovali da je dovoljno dobar za ekipu dugoročno. Ali, ruku na srce, tržište je prilično dinamično u ovom trenutku.”

“Iduće godine se otvaraju opcije. Mladi vozači, Sebastian, Fernando, Valtteri, mnogi drugi. Valtteri to razumije.”

“Vjerujemo u njega, ali idemo sada vidjeti kakva će biti ova sezona.”

U drugom intervjuu za Gazzetta dello Sport Wolff je potvrdio da su financijski pomogli Williamsu zbog odlaska Bottasa i povratka Felipea Masse.

“Očigledno, nismo mogli postavljati zahtjeve bez da ponudimo nešto zauzvrat. Claire Williams je zaista dobra poduzetnica, kao i njezin otac Frank.”

“No, nismo pričali samo o biznisu. Recimo, Williams je trebao vozača s iskustvom i bilo je nužno da se Massa vrati. Sad smo svi zadovoljni, očigledno, financijski smo pomogli povratku Masse.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

    Sami su rekli na koga ciljaju 2018.


    0

    0