F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Potvrđeno: Pascal Wehrlein u Sauberu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sauber je objavio da će Mercedesov junior Pascal Wehrlein iduće godine biti njihov vozač. Nijemac je tako bez mjesta ostavio nemali broj vozača koji se nadao budućnosti u Sauberu, uključujući Felipea Nasra i Rija Haryanta. Njegov momčadski kolega bit će Marcus Ericsson.

Očekuje se da će nakon ovog poteza uslijediti objave o povratku Felipea Masse u Williams i o odlasku Valtterija Bottasa u Mercedes.

“Ovo je novi izazov za ekipu i zaista sam uzbuđen, radujem se novoj avanturi,” rekao je Wehrlein.

“Naš cilj je ustaliti se u sredinu grida i redovito osvajati bodove. Ja ću dati sve od sebe da budem podrška Sauberu u tom naumu. Sada se radujem upoznavanju ekipe i pripremama za iduću sezonu.”

“Želim se zahvaliti Sauberu na ovoj prilici i na tome što su vjerovali u mene. Naravno, ogromna zahvala ide i Mercedesu na njihovoj podršci.”

Šefica Saubera, Monisha Kaltenborn, je također oduševljena:

“Pascal je pokazao svoj talent kroz karijeru, kako u jednosjedima tako i u DTM-u. Prošle godine je bio početnik u Formuli 1, a osvojio je bod na VN Austrije.”

“Sigurno će biti još dobrih partija s njegove strane, a mi mu želimo dati priliku da dodatno raste i uči. Sigurna sam da će Marcus i Pascal biti dobra kombinacija za 2017. godinu.”

Wehrlein je bio jedan od vozača kojeg se stavljalo u kontekst potencijalnog prelaska u Mercedes, ali svjetski prvaci su smatrali da je još uvijek neiskusan za takav transfer.

Navodno su Kaltenborn i Toto Wolff još u Brazilu prošle godine postavili temelje za Wehrleinov prelazak u Sauber, ali je povlačenje Nice Rosberga na trenutak zaustavilo sve migracije.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

    Na kraju dobro je i ovo. Samo da nije ostao bez mjesta.
    A Nasr…
    Na zalost ni prvi ni posljednji.
    Da ako sta bude od tog Manora.


    0

    0