Haas blokirao isplatu bonusa za Force Indiju?

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas blokirao isplatu bonusa za Force Indiju?

Ante Vetma

Kako smo pisali netom nakon završetka prošle sezone – Force India je jedna od ekipa koja je zatražila isplatu bonusa unaprijed kako bi ga iskoristili za razvoj novog bolida.

Momčadi taj novac često traže unaprijed, a 2015. je taj zahtjev bio i odobren. Za slučaj da ne bude odobreno novac se isplaćuje od veljače do studenog ove godine, pa su mogući problemi sa sredstvima u osjetljivom zimskom razdoblju kad se radi na novim bolidima.

Sve ovisi o složnosti ekipa. Naime, za odobrenje sredstava potrebna je jednoglasnost svih ekipa, a čini se da bi Force Indiji ovaj put problem mogao raditi Haas.

Njemački Auto Bild piše:

“Auto Bild ima informaciju da je Haas odbio zahtjev Force Indije za avansnoj isplati, iako su sve druge ekipe dale zeleno svjetlo.”

Force India je u prošlosti imala financijskih problema, ali to nije ni blizu Manorovim problemima za kojeg je još nesigurno hoće li preživjeti ovaj tjedan.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3777 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Force India#Haas

Komentiraj