Manoru preostalo samo tjedan dana za spas

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Manoru preostalo samo tjedan dana za spas

Ante Vetma

Manoru je preostalo još samo sedam dana da pronađu investitora i na taj način spase momčad za sudjelovanje u idućoj sezoni.

Just Racing Services, matična kompanija koja upravlja Manorom, je prošlog tjedna otišla u stečajni postupak, a još od VN Brazila kada su izgubili bonus pokušavaju svim silama pronaći novac koji bi im osigurao budućnost.

Unatoč teškoj financijskoj situaciji bolid za 2017. idejno je gotov, ali zbog stečaja ne mogu krenuti s proizvodnjom osmišljenih komponenti.

Izvor blizak vrhu ekipe tvrdi da je krajnji rok za pronalazak rješenja 20. siječnja, a nakon toga će im sudbina biti zapečaćena. Sudjelovanje u F1 prvenstvu iduće sezone nije otpisano, čak i za prvu utrku u Melbourneu, ali sve ovisi o razvoju događaja ovog tjedna.

Poduzetnik Tavo Hellmund se spominjao kao jedan kandidat spreman za preuzimanje ekipe prije mjesec dana, ali je taj dogovor propao iz nepoznatih razloga.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3777 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Manor

Komentiraj

2 komentara

  1. Da hrvatska vlada vodi F1 vjerojatno bi za spas Manora prodali Sauber.


    0

    0