Abiteboul: Vasseur je imao problema djelovati u Renaultovoj strukturi

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Abiteboul: Vasseur je imao problema djelovati u Renaultovoj strukturi

Ante Vetma

Nakon pomalo iznenađujućeg odlaska Frederica Vasseura iz momčadi Renaulta, svoja razmišljanja s javnosti je podijelio Cyril Abiteboul, jedan od čelnih ljudi u Renaultovom sportskom odsjeku.

Vasseur je otišao nakon samo jedne godine na tom mjestu, a pretpostavlja se da je razlog bio nesuglasica upravo s Abiteboulom. Izjavio je da ostanak nije bio opcija jer to nije u najboljem interesu ekipe i njihove budućnosti.

S druge strane, Abiteboul kao problem ističe navodnu Vasseurovu potrebu za slobodom i autonomnim načinom upravljanja ekipom, što u okruženju kojim dominira proceduralnost i korporativni način razmišljanja nije dobrodošlo.

“Za Frederica je problem bila struktura ekipe jer on treba dobru dozu autonomije pri upravljanju ekipom. Tako je uvijek bilo u njegovom životu,” rekao je Abiteboul za francuske medije.

“Kada ste dio strukture u kojoj niste ni osnivač, dioničar, niti nosi vaše ime – to znači da prihvaćate takav način odlučivanja.”

“Ovo je Renault, ne momčad Frederica Vasseura ili Cyrila Abiteboula. To je bilo u središtu problema našeg rada u harmoniji i naše stabilnosti.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3777 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj