F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Abiteboul: Vasseur je imao problema djelovati u Renaultovoj strukturi

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon pomalo iznenađujućeg odlaska Frederica Vasseura iz momčadi Renaulta, svoja razmišljanja s javnosti je podijelio Cyril Abiteboul, jedan od čelnih ljudi u Renaultovom sportskom odsjeku.

Vasseur je otišao nakon samo jedne godine na tom mjestu, a pretpostavlja se da je razlog bio nesuglasica upravo s Abiteboulom. Izjavio je da ostanak nije bio opcija jer to nije u najboljem interesu ekipe i njihove budućnosti.

S druge strane, Abiteboul kao problem ističe navodnu Vasseurovu potrebu za slobodom i autonomnim načinom upravljanja ekipom, što u okruženju kojim dominira proceduralnost i korporativni način razmišljanja nije dobrodošlo.

“Za Frederica je problem bila struktura ekipe jer on treba dobru dozu autonomije pri upravljanju ekipom. Tako je uvijek bilo u njegovom životu,” rekao je Abiteboul za francuske medije.

“Kada ste dio strukture u kojoj niste ni osnivač, dioničar, niti nosi vaše ime – to znači da prihvaćate takav način odlučivanja.”

“Ovo je Renault, ne momčad Frederica Vasseura ili Cyrila Abiteboula. To je bilo u središtu problema našeg rada u harmoniji i naše stabilnosti.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj