Potvrđena satnica za VN Australije

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Potvrđena satnica za VN Australije

Crankshaft

Organizatori VN Australije su objavili satnicu za prvu utrku ove godine, a izmjene u odnosu na 2016. su minimalne (30 minuta raniji početak prva dva slobodna treninga). Melbourne Grand Prix Circuit, poznatiji kao Albert Park, bit će domaćin prvog trkaćeg vikenda sezone od 24. do 26. ožujka.

Prvi slobodni trening počinje u petak, 24. ožujka u 12:00 po istočnoaustralskom ljetnom vremenu (12:30 prošle godine), odnosno u 2:00 po srednjoeuropskom standardnom vremenu (hrvatsko vrijeme).

Drugi slobodni trening je na rasporedu u 16:00, odnosno u 6:00 po našem vremenu.

Treći slobodni trening počinje u subotu, 25. ožujka u 14:00 po istočnoaustralskom ljetnom vremenu, odnosno u 4:00 po srednjoeuropskom standardnom vremenu.

Kvalifikacije su zakazane za 17:00 po lokalnom, odnosno u 7:00 po našem vremenu.

S obzirom na to da se 26. ožujka Hrvatska prebacuje na srednjoeuropsko ljetno vrijeme (jedan sat unaprijed), a Melbourne vrijeme mijenja tek 2. travnja i to prelaskom na istočnoaustralsko standardno vrijeme (jedan sat unazad), vremenska razlika će iznositi devet sati, pa ćemo utrku zakazanu za 26. ožujka u 16:00 kod nas pratiti od 7:00 (jedan sat kasnije u odnosu na 2016.).

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Australije 2017.

Komentiraj