07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Horner: Renault nam je obećao isporučivati iste motore

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Horner: Renault nam je obećao isporučivati iste motore

Ante Vetma

Red Bullov šef Christian Horner kaže da je njegova momčad dobila garanciju od Renaulta da će im isporučivati iste motore koje i oni sami koriste. Nakon loše 2015. i perioda u kojem jedni druge dobro namučili što na stazi, a što van nje, Red Bull je u prošloj sezoni vozio s motorima koji su brendirani imenom TAG Heuer.

Nakon što su se drastično popravili u odnosu na godinu ranije, Red Bull je produljio svoj ugovor s Renaultom do 2019. godine.

Francuski proizvođač očekuje još jedan značajan korak naprijed iduće godine, a Horner vjeruje da će i oni dobiti taj motor:

“Imamo garanciju apsolutne jednakosti. I njima odgovara vidjeti gdje stoje u odnosu na nas,” kaže Horner.

“Oni su još u procesu izgradnje i imat će preciznu referencu što njihov motor može učiniti.”

Horner vjeruje da su problemi iz 2015. bili katalizator pozitivnih promjena, a nada se da će to rezultirati jednim od najboljih motora na gridu.

“Mislim da su se stvari promijenile interno gledajući. Nakon 2015. godine kad smo imali puno problema mislim da je to bio poticaj za pozitivnu promjenu i tijekom prošle sezone smo vidjeli te rezultate.”

Također se nada da bi ih dodatan napredak doveo tamo gdje su bili u V8 eri – na nekoliko postotnih bodova iza najboljeg motora.

“Što se tiče naše momčadi, mislim da smo odlična referentna točka za Renault,” zaključuje Horner.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3658 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj