F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Magnussen: U Haasu nisam ništa dalje od naslova nego dok sam bio u Renaultu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kevin Magnussen tvrdi da odlazak u Haas nije produljio njegov put prema naslovu svjetskog prvaka. Danac je odbio ponudu Renaulta da ostane i pridružio se novoj američkoj ekipi, a mnogi smatraju da bi to mogao biti pogrešan korak jer Renault ima velike planove za naredne sezone.

“Moj ugovor s Haasom nije na pet godina, a tko zna što Haas može učiniti?”

“Nakon toga nema granica, mogućnosti su bezbrojne, a sve ovisi o meni i mojim performansama. Nisam se stavio u situaciju koja bi mi produljila put do naslova, upravo suprotno.”

Magnussen i dalje vjeruje da nema nikakve garancije da će se Renault vratiti na pobjedničke staze, unatoč činjenici da se radi o tvorničkoj ekipi:

“Mogao sam ostati u Renaultu dok ne osvoje naslov, ali ne postoji garancija da bi oni to učinili. Mislim da će proći još nekoliko godina prije nego budu u mogućnosti da se bore, pa mislim da moj odlazak u Haas nije negativna stvar.”

I dalje je optimističan oko Haasovog napretka nakon obećavajuće debitantske sezone. Oni su svoj fokus odavno prebacili na bolid za novu sezonu.

“Iduća godina će im biti druga godina u Formuli 1. Naučili su puno, prebacili su se na 2017. prilično rano. To su rekli i u medijima – njihov fokus je već na početku prošle sezone bio na 2017., a to je dovoljno.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Formula1 f1zd Prikaži

  Ma daj molim te…Sljedećih 4-5 godina nitko nema šanse za naslov osim Merca i Red Bulla, eventualno McLaren ako Honda napravi nešto.


  0

  0
 2. Ayrton Senna maurich Donator Prikaži

  Otkad je prekinuo suradnju sa svojom zgodnom managericom, kao da je malo nizbrdo krenulo… ?
  McLaren-Renault-Haas…sve miriši na Manor ako ovako nastavi… ?


  0

  0