Ricciardo: Buka oko Verstappena mi može koristiti

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Red Bullov Daniel Ricciardo kaže da bi buka oko Maxa Verstappena mogla biti itekako korisna ako ga bude mogao pobijediti iduće sezone.

Verstappen je u Formuli 1 trenutno pod statusom popularne osobe koja dijeli mišljenja navijača i stručnjaka, a njegove vožnje zapele su odmah za oko Red Bullu koji ga je vrlo brzo promovirao u A-momčad.

Ricciardo, s druge strane, smatra da bi takva vrsta pozornosti prema njegovom timskom kolegi mogla dobro doći:

“Ja to vidim na ovaj način – to je jako cool. Što više se njega smatra vrhunskim – to će meni biti bolje ako ga iduće godine pobijedim,” kaže Ricciardo.

“Ako svi kažu da je on sranje i da ne zaslužuje mjesto i onda ga pobijedim – ja u toj situaciji ne izgledam vrlo dobro. Prema tome, ja bih rekao da je on dvostruko bolji od Senne,” našalio se Australac.

Što se tiče protekle sezone – Ricciardo je završio iza dva Mercedesa.

“Da nisam pobijedio, da se nije dogodila Malezija, pogledao bih unatrag i zaključio da sam mogao pobijediti par puta. No, obzirom da sam pobijedio – neću reći da je trebalo biti bolje od toga.”

“Osvojio sam pole position, što nisam imao prije, pobijedio sam – to je sjajno.”

“Očekivali smo da ćemo se boriti u sredini poretka tijekom puno ovogodišnjih utrka, ali uspjeli smo doći do par četvrtih mjesta, a u Kini smo mogli biti i drugi da guma nije pukla. Izgledalo je vrlo dobro, a onda se sve još poboljšalo.”

“Pobjeda u Maleziji je bila epska. Pole u Monaku je na neki način ipak najbolji trenutak sezone. Nisam rekao ljudima, ali tog vikenda sam osjećao veliki pritisak. Zaista sam vjerovao da mogu uspjeti pa je za mene taj pole krug značio i veliko olakšanje jer sam se stavio pod veliki pritisak.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.