F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Raikkonen: Trudili smo se unatoč slabim rezultatima

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrarijeva sezona nije bila ni blizu onoga što su u Maranellu priželjkivali. Nakon odličnog oporavka 2015., očekivalo se da bi Ferrari mogao izazvati Mercedes. U Australiji se činilo da bi mogli gledati veoma uzbudljivu sezonu, s obzirom da je Vettel vodio veći dio utrke te je na kraju završio vrlo blizu Mercedesima. No, Mercedes je odlučio ubaciti u višu brzinu, pa su pretukli konkurenciju i postavili još nekoliko rekorda koji se vjerojatno neće tako brzo oboriti. S druge strane, Kimi Raikkonen ove godine imao je bolje nastupe nego prošle, čemu svjedoči 11 boljih kvalifikacija od Vettela.

“Nastavili smo se truditi unatoč slabijim rezultatima, davali smo sve od sebe, ali nažalost nismo dobili ono što smo htjeli. Zahvaljujući momcima u garaži smo uspjeli napredovati, poboljšavati se i učiti. Zato smatram da se sada nalazimo u boljoj poziciji, čak i kad rezultati to ne pokazuju, ali osjećam da smo kao tim radili veoma dobro. Nadam se da će novi auto biti konkurentniji i siguran sam da će imati dobru borbu.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj