Jost Capito napušta McLaren

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jost Capito napušta McLaren

Crankshaft

Eric Boullier (trkaći direktor) i Jost Capito (izvršni direktor), McLaren

Nekoliko motorsportskih portala, među kojima je i britanski Autosport, prenosi informaciju da Jost Capito napušta McLaren Hondu.

58-godišnji Nijemac koji je prije nove avanture u Formuli 1 radio kao direktor motorsporta Volkswagen Grupe, u siječnju ove godine je potvrđen kao glavni izvršni direktor u ekipi iz Wokinga, a s radom je počeo 1. rujna. U momčad ga je doveo sada bivši McLarenov gazda Ron Dennis, kojem ugovor službeno istječe 15. siječnja 2017.

S obzirom na to da je Ron Dennis ‘potjeran’ iz McLarena i da je na mjesto novog izvršnog direktora došao marketinški guru Zak Brown, te da u Wokingu sada očito vlada nešto drugačija klima, vjeruje se da Capitova funkcija nije bila potrebna pored trkaćeg direktora Erica Boulliera.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Capito#McLaren

Komentiraj

1 komentar

  1. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

    šteta,izgledao mi je uspješan čovjek.


    0

    0