F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Brawn vjeruje da će se nastaviti dominacija Mercedesa

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kao da nisu bile dovoljne tri divlje godine Mercedesa u kojoj su pokupili gotovo sve pobjede i pole positione, naslove i nove rekorde, Ross Brawn vjeruje da će se to nastaviti događati. Ekipa iz Brackleya nije imala dostojnog konkurenta od VN Australije 2014., a samo im je nekoliko puta priprijetio Red Bull te godine. 2015. i 2016. su uz Ferrari bili nešto konstantniji i kvalitetniji izazivači, no i dalje daleko od nečega što bi srušilo srebrne strijele. Brawn kaže kako će glavna prednost Mercedesa biti što su ponovno počeli ranije od ostalih.

“Kada su vidjeli gdje se nalaze u odnosu na ostale ekipe, Mercedes je resurse za ovu godinu vrlo brzo prebacio na projekt za 2017. Da sam ja tamo, a vjerujem da su primijenili sličnu filozofiju, rekao bih: ‘U redu ljudi, imamo snažan auto, možemo pobijediti samo sebe, okrenimo se razvojnom programu za sljedeću godinu.’ Ne znam koliko timova to može napraviti. Uspjeh stvara uspjeh. Mercedes će biti snažan iduće godine, unatoč tome što je sljedeće godine veći naglasak na aerodinamiku.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Sebastian Vettel senja Prikaži

  U izjavi nisam pročitao da će Mercedes nastaviti dominaciju. Samo je rekao da će Mercedes biti snažan. A da ne budu snažni (među konkurentima za naslov) stvarno treba da se dogodi čudo. Sa budžetom kojim raspolažu teško da neće biti konkurenti.


  0

  0
 2. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  “Brawn kaže kako će glavna prednost Mercedesa biti što su ponovno počeli ranije od ostalih”
  Nisu mogli krenut ranije od nekih!
  Mclaren Honda je već nakon prve utrke u Australiji 2015 krenuo sa pripremama za 2017 .


  0

  0