F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Maldonado o povratku u F1: Razgovaram s nekoliko ekipa

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pastor Maldonado kaže da radi na povratku u Formulu 1. Kontroverzni 31-godišnji Venezuelanac je vozio za Williams i Lotus do 2015. godine, a onda je njegov sponzor PDVSA upao u probleme i povukao novac, što je značilo i (prevremeni) odlazak iz Formule 1.

No, Maldonado se ne predaje:

“Razgovaram s nekoliko momčadi i prilično sam optimističan.”

FIA je objavila provizornu listu vozača za iduću godinu i prazna mjesta tad su se vidjela samo u Sauberu i Manoru, ali povlačenje Nice Rosberga iz Mercedesa je duboko uzdrmalo vozačko tržište.

“Nažalost, neke okolnosti su me prisilile da odem iz F1, a kao što znate, povratak na glavni ulaz nikad nije lagan.”

“Najprije mi je bilo teško prihvatiti da nisam u F1, ali nakon što sam vidio performanse Renaulta rekao bih da sam bio u redu. Sad ponovo razgovaram s nekim ekipama i nadam se da ću biti na gridu u Australiji.”

“Očigledno, ne isključujem druge kategorije, ali moja namjera je biti u Formuli 1,” zaključuje Maldonado.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Mclaren KERS Prikaži

  Dodi da polupas koji Mclaren..


  0

  0
 2. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  I mi sanjamo o tome, moj Pastoreeee.


  0

  0
 3. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  A što samo Mclaren?


  0

  0