F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vozači se zezaju s Mercedesovim oglasom

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nekoliko aktivnih i bivših vozača iskoristilo je priliku i našalilo se na Mercedesov oglas oko slobodnog vozačkog mjesta. Naime, Mercedes je u Autosport magazinu objavio kako traže novog vozača za iduću sezonu, a takvu vrstu duhovitosti spremno je dočekalo nekoliko vozača.

Kamui Kobayashi, bivši vozač Toyote, Saubera i Caterhama prijavio se sa svojim životopisom, a tu je i kultni japanski vozač Taki Inoue.

Alex Brundle je preko Twittera poručio da sjedi ispred Mercedesove tvornice i čeka, a ni njegov otac Martin se nije isključio iz kombinacija.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Ferrari Gilles Prikaži

    Iskreno ja bih Kamuia rado ponovo video u F1.


    0

    0