Vozači se zezaju s Mercedesovim oglasom

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vozači se zezaju s Mercedesovim oglasom

Ante Vetma

Nekoliko aktivnih i bivših vozača iskoristilo je priliku i našalilo se na Mercedesov oglas oko slobodnog vozačkog mjesta. Naime, Mercedes je u Autosport magazinu objavio kako traže novog vozača za iduću sezonu, a takvu vrstu duhovitosti spremno je dočekalo nekoliko vozača.

Kamui Kobayashi, bivši vozač Toyote, Saubera i Caterhama prijavio se sa svojim životopisom, a tu je i kultni japanski vozač Taki Inoue.

Alex Brundle je preko Twittera poručio da sjedi ispred Mercedesove tvornice i čeka, a ni njegov otac Martin se nije isključio iz kombinacija.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Mercedes

Komentiraj

1 komentar

  1. Ferrari Gilles Prikaži

    Iskreno ja bih Kamuia rado ponovo video u F1.


    0

    0