F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vandoorne i Stroll odabrali svoje trkaće brojeve

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Stoffel Vandoorne, McLaren

Stoffel Vandoorne, McLaren

Stoffel Vandoorne i Lance Stroll od iduće će godine biti novi vozači u Formuli 1. Danas su i jedan i drugi potvrdili s kojim će trkaćim brojevima nastupati.

McLarenov Vandoorne koristit će broj 2. To je najmanji mogući broj koji je slobodan za odabir, obzirom da na broj 1 pravo ima samo aktualni svjetski prvak, a njega nećemo gledati na gridu iduće godine. Zanimljivo da Vandoorne dolazi na mjesto Jensona Buttona koji je koristio broj 22.

Stroll će debitirati za Williams i koristit će broj 18. On dolazi na mjesto Felipea Masse koji je koristio broj 19.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren KERS Prikaži

    Uf kako imam dobar osjecaj za Vandoornea, takav me osjecaj pratio i s Lewisom kad je dolazio.


    0

    0