F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Leclerc otkazao nastup na treningu u Abu Dhabiju

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Charles Leclerc, Haas

Charles Leclerc, Haas

Charles Leclerc je otkazao svoj nastup na slobodnom treningu u petak gdje je trebao biti u Haasovom bolidu, a svoju je odluku obrazložio time da se želi usredotočiti na borbu za naslov u GP3 prvernstvu.

Mladi vozač Ferrarijeve akademije je trebao nastupiti na pet vikenda ove sezone dok je istovremeno zauzet obavezama u GP3 prvenstvu. Velika Britanija, Mađarska, Njemačka i Brazila su odrađeni, a Abu Dhabi će preskočiti.

Obzirom na vremena održavanja treninga, Leclerc bi morao odmah nakon njega voziti GP3 kvalifikacije, a smatra da to nije mudro rješenje.

“Teško je donijeti ovu odluku, ali neću voziti na prvom treningu u Abu Dhabiju s Haasom zbog vremena kada se održava.”

“Želim biti 100% fokusiran na svoju GP3 titulu. Kad bih odradio prvi trening morao bih odmah uskočiti u bolid na GP3 kvalifikacije.”

Leclerc će u posljednju utrku prvenstva ući s 31 bodom prednosti pred timskim kolegom Alexanderom Albonom.

Haasov Gunther Steiner je zadovoljan poslom kojeg je Leclerc odradio, a odluku o tome hoće li i u budućnosti imati slična zaduženja trebao bi donijeti nakon kraja sezone.

“Odradio je dobar posao,” kaže Steiner.

“On je član Ferrarijeve škole. Ako žele nastaviti njegov razvoj mi ćemo rado razgovarati s njima jer smo zadovoljni onime što je radio, oko toga nema problema.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj