Ocon dobio kaznu zbog ometanja Palmera

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ocon dobio kaznu zbog ometanja Palmera

Ante Vetma

Esteban Ocon, Manor

Esteban Ocon, Manor

Manorov Esteban Ocon je dobio kaznu 3 dodatna mjesta na gridu, što znači da će krenuti sa samog začelja.

Suci su odlučili da je Ocon zasmetao Jolyonu Palmeru u 4. zavoju u prvoj kvalifikacijskoj rundi, a obzirom da on nije bio u brzom krugu, za razliku od Palmera koji je morao promijeniti putanju – oko kazne nije bilo previše dileme.

“Na kraju Q1 je bolid s brojem 31 bio u sporijem krugu jer je odustao od proteklog pokušaja postavljanja vremena, dok je bolid s brojem 30 bio u brzom krugu.”

“Na kočenju za 4. zavoj Ocon je ostao na trkaćoj putanji u trenutku kada se Palmer približavao, zbog čega je morao otići s trkaće putanje.”

“U tom trenutku Ocon je bio na team-radiju sa svojom ekipom koja ga nije obavijestila o nadolazećem bolidu.”

“Kada ga je Ocon vidio, pomaknuo se udesno koliko je bilo moguće da izbjegne opasnu situaciju, ali suci su odlučili da to nije bilo dovoljno za izbjegavanje kazne jer je očigledno utjecao na Palmerov krug.”

Iako ovaj incident Palmeru nije konkretno naštetio jer je prošao u Q2 – ipak ga je onemogućilo da popravi svoje prethodno vrijeme.

Ocon je također dobio 2 kaznena boda i sada ih ima 4 jer je već bio kažnjen za pretjecanje pod sigurnosnim automobilom tijekom VN Singapura.

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9616 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3878 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj