Frank Williams se oporavlja od upale pluća

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Frank Williams se oporavlja od upale pluća

Luka Maloić

Frank Williams

Frank Williams

Ekipa Williamsa objavila je da se njihov osnivač, Frank Wiliams, oporavlja od upale pluća nakon što se razbolio na VN Italije.

Šef ekipe i njegova kćer Claire Williams nisu prisustvovali utrkama od Monze. CEO ekipe – Mike O’Driscoll objasnio je u petak u Meksiku pozadinu situacije.

“Frank je, kao što znate, odveden bolestan tijekom vikenda u Monzi. Čudno je biti u paddocku bez njega nakon toliko desetljeća. Teški bolnički dani su sada iza njega i oporavlja se od upale pluća. Oporavak je spor, ali stabilan. Nadamo se da ćemo ga vidjeti ponovno u Groveu uskoro. Znamo koliko je predan svojemu radu i ulozi.”

Claire Williams je odlučila ostati kraj svojega oca, a njezin povratak na završnu utrku u Abu Dhabiju ovisi o njegovom zdravstvenom stanju.

“Nadamo se da će Claire doći na utrku. Odlučila je ostati kod kuće blizu Franka. U stalnom smo kontaktu s njom preko telefona. Ona je i dalje dio svega što se događa iz minute u minutu svakodnevno. Nadamo se da ćemo je vidjeti do kraja godine i da će to biti upravo u Abu Dhabiju.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9615 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Williams

Komentiraj

2 komentara

  1. Mclaren raca Prikaži

    Nadam se da “stara kost” ne će imati nikakvih drugih komplikacija. Upala pluća zna bit zajebana


    0

    0