F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettel: Hamilton ima još malo vremena u rukavu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel vjeruje da Lewis Hamilton ima još ponešto brzine u svom bolidu, te da poredak na kraju drugog treninga nije stvaran, iako je ohrabrujuć za Ferrari.

“Na kraju krajeva – ovo je petak. Mislim da Lewisov krug nije izgledao tako dobro.”

“Mislim da ima još malo vremena u rukavu i sutra moramo biti realistični. Ako bude opet ovako – nećemo se žaliti, naravno. Moramo se pobrinuti za sebe.”

Vettel kaže da je plan za danas ostvaren, te da je dan bio produktivan.

“Imali smo jako dobar petak. Ne govorim o rezultatu nego o osjećaju, općenitoj brzini, ne samo u jednom brzom krugu nego tijekom svih krugova. Osim toga, nismo imali nikakvih problema.”

“Uvijek smo bili ispred planiranog rasporeda što je vrlo dobar znak. Sve u svemu, ovo je bio vrlo dobar dan.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj