F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez: Hulkenberg je najjači timski kolega kojeg sam imao

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hulkenberg, Perez

Sergio Perez bio je oduvijek pun riječi hvale za svog timskog kolegu Hulkenberga, s kojim je u Force Indiji od 2014. godine. Obojica su došli u momčad te godine, te odmah zabilježili odlične rezultate, čime su doveli Force Indiju do šestog mjesta u konstruktorskom poretku sa 155 osvojenih bodova, što je do dan danas najbolji rezultat indijske momčadi od početka sudjelovanja u sportu.

“Mislim da je radni odnos između mene i Nice bio dobar. Mislim da smo na veoma sličnoj razini. To puno znači momčadi, jer tako i njih guramo prema naprijed, što je dobra stvar. Uvijek sam znao da ako ne napravim dobar krug u kvalifikacijama da će me on dobiti. Tako je i u utrci. Vozili smo neke loše aute, vozili smo i dobre aute, ali uvijek je važno to da guramo jedan drugog do krajnjih granica, jer je to najbolje da se vidi koliko auto može. Mislim da je Nico najjači timski kolega kojeg sad ikad imao.”

Perez drugu sezonu uzastopno bilježi bolje rezultate od Hulkenberga, dok je novopečeni vozač Renaulta za 2017. bio jača karika prije dvije godine.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Kakvo omalovažavanje Buttona :mrgreen:
  I dizanje samog sebe :chill:


  0

  0
  • Honda zekohonda Donator Prikaži

   što više hvališ svog timskog kolegu , a ti si ispred njega u poretku, samom sebi podižeš reputaciju. ;)


   0

   0
  • zašto izjavu pereza gledat “zločesto” ? sa JB je vozija sezonu pa je teško govorit koliko mu je jenson bija težak protivnik . tim više šta je ta 2013. bila prva sergiova u McL , a buttonu 3. šta nije zanemarivo . uprkos tome SP je odvozija sasvim solidno , odnos bodova na kraju je bija 73 Vs 49 . button je završija na 9. , a sergio na 11. mistu . nije zanemarivo ni to šta je početkom 2013. JB ima odvoženih 228 , a SP tek 37 trka . ajde usporedimo iskustvo šta nije zanemariva stavka . puno lakše je uspoređivat SP i NH ….. meksikanac 111 , nico 112 GP – a . znači slični po stažu tj iskustvu . osim toga njih 2 su zajedno 3 sezone pa je puno lakše zaključit je li mu teži tim kolega bija NH ili JB . hvaljenjem NH sergio ne podiže sebi reputaciju , on ju je donekle stvorija već u sauberu … 2012. je ostvarija 3 podija i jedan najbrži krug . već tada je sa ovim rezultatima bija uspješniji od NH kojem su najveći uspjesi 2 najbrža kruga i jedan PP . osim toga sergio je sa tek 37 trka i sa 23 godine je “kupljen” od McL šta može bit nekakav indikator talenta , kvalitete . nedavno je i pascal hvalija ria pa šta ? možda bi to zločesto mogli “prevest” ka ” ej ljudi , vidite kao je rio bija dobar , a ja sam ga pobjeđiva !” po meni u “konkurenciju” je SP jedino moga uvrstit kamuia sa kojim je odvozija 39 ili NH sa 56 zajednički odvoženih trka . 19 je premalo da bi nekoga proglasija najtežim tim kolegom .


   0

   0