Velika anketa: Glasujte za vozača utrke (VN SAD)

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 23 komentara

Pokraj imena svakog vozača možete pozitivno ili negativno ocijeniti vozače. Na kraju će na vrhu biti oni s najboljim omjerom ocjena.


Odgovor

23 komentara

  1. Clay Regazzoni
    HeatBlast44 Prikaži

    pravda za Alonsa #SpavašLiMirnoVerstappenuMax :mrgreen:


    0
    0

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Po meni Sainz.


    0
    0

    0
  3. Bmw
    Marko Rakić Donator Prikaži

    Svi se iskaljuju na Maxu jer je dobio nagradu u stvarnosti :D


    0
    0

    0
    • Michael Schumacher
      khar Prikaži

      a pogledaj tek Rosberga i Hamiltona :D

      + Max je dobio – jer je bio prepotentan, napao je Ros, pa kad su mu rekli da si nespali gume onda im je onako spustio,
      usro je box kao nijedan vozač do sada, i onda je još nakon što mu se pokvario auto uspio z******** si timskoga kolegu

      Ako ćemo iskreno on je bio najgori vozač danas, gori čak i od Hulkenberga.


      0
      0

      0
      • Ayrton Senna
        Beethoven87 Donator Prikaži

        Max je napao Ros jer je imao dobar race-pace (brzinu), prepotenciju svatko vidi tamo gdje je zeli vidjet- meni je taj stav pohvalan, box je usrao, istina, ali opet ne bez imalo logike. Timskog kolegu, ako cemo pravo, je zasrala ekipa koja je rekla Maxu kad da stane, on je stao tocno na mjestu za sklonit bolid, a to sto je bio pokvaren i nije se dao pogurat, to je valjda isto njegova krivica?!
        Mislim, stvarno ga pretjeruju ljudi s crnjenjem Maxa… a nitko ne spominje odlicno branjenje od Vettela, i jos bolje pretjecanje Kimija na jednako svjezim gumama…


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        možda neki pretjeruju sa crnjenjem maxa ( a da im on da manje povoda za to ? ) ali bogme im drugi dobro pariraju sa opravdavanjem svakog njegovog postupka i hvalospjevima . max mi se čini ka justin bieber F 1 . vjerovatno je gomilu glasova na “pravom” glasanju max dobija od curica jer šta i kako je treba vozit pola trke do odustajanja da bi realno recimo zasjenija one koji su se borili svih 56 krugova ? npr CS u po motoru slabašnom TR . je li wehrlein bija DOTD kad je u austriji sa lošim manorom osvojia bod ? trebalo je vraški odvozit da bi sa manorom završija na 10. mistu iako uz malu pomoć sriće tj odustajanja pereza , masse , seba , hulkenberga , alonsa ….


        0
        0

        0
      • Blackhawk Prikaži

        ” justin bieber F 1″ hehehehehehehehe
        Ali ta titula ipak pripada Lewisu Hamiltonu :-p


        0
        0

        0
      • Ayrton Senna
        Beethoven87 Donator Prikaži

        Mozda? Dovoljno je samo pogledati iznad broj minusa u anketi…
        A povodi koje im on daje…?
        On ne radi na stazi apsolutno nista u proslosti (blizoj i daljoj) nevidjeno…
        Je on kriv sto su ga izabrali za DOTD? Je on kriv sto FIA ima dvostruke kriterije kaznjavanja, sto mu je dozvolila da vozi tako mlad i sto mu je tata Jos?


        0
        0

        0
      • Michael Schumacher
        khar Prikaži

        “Max je napao Ros jer je imao dobar race-pace (brzinu), prepotenciju svatko vidi tamo gdje je zeli vidjet- meni je taj stav pohvalan, box je usrao, istina, ali opet ne bez imalo logike.”

        Velika je razlika između napada i ulaska u DRS zonu. Ono što je Ros napravio Riciardu u Njemačkoj se zove napad, ovo ne.

        Poanta je bila dere gume dok svi štede, približi se, ostaje u prljavom zraku, dere gume još više, upozore ga, on bahato odgovori i onda flat spota gumu.
        Time si je kompletno usrao bilo kakvu šansu za undercut kasnije na Rosbergu.
        Misliš da Ricciardo nije mogao “stisnuti” Hamiltona i poderati si gume u 3 kruga ili Rosberg Ricciarda?

        Agresivnost je ok, ali postoji linija između agresivno optimističan kao Rosberg i suicidalno agresivan kao Max.

        A za obranu od Vettela i prelazak Raikonena svaka čast, ali ostalo je promašeno.

        Lik je “talent” ali se mora naučiti kontrolirati.


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        Beethoven87 … bem ti . šta si se zapinija ka promučkani pa otvoreni pjenušac :) kako glasi naslov topica “Glasujte za vozača utrke (VN SAD)” ako je tako valjda forumaši mogu glasat onako kako žele isto ka šta su glasali oni po kojima je max vozač utrke zar ne ? i da MOŽDA jer ko si ti da arbitriraš ili negiraš njihovo mišljenje ? ne znaš njihove razloge ka šta oni ne znaju zašto ti iz petnih žila upireš za maxa . on na stazi ne radi ništa neviđeno … valjda zavisi iz kojeg kuta gledaš jer … svi vozači koji su da se pravilom “ograniči” to šta si ti valjda bar 1000 X vidija su iako neposredni učesnici ( za razliku od nas ) papci koji samo žele “zakočit” momčića koji je ” jebeno brz, hrabar, pametan i spretan” i zbog toga mu ne mogu parirat na stazama zar ne ? naravno da su kimi , seb , lewis , alonso buton , hulkenberg itd dokazano ispod kalibra maxa . čudi me samo kako ” jebeno brz, hrabar, pametan i spretan” nije uspija izač na kraj sa kvyatom u inferiornijem TR jer daniil nije ” jebeno brz, hrabar, pametan i spretan” … dapaće , vjerovatno je jebeno spor , kukavica , glup i nespretan ili možda i nije nego je i on mudan , brz ( tako kaže tost ) pametan ( nije napravija grešku u borbi i pod pritiskom agresivnog maxa ) , a pokaza je i spretnost uspješnim branjenjem od supermena maxa . nije on kriv šta su ga izabrali za DOTD ali ako je za tebe ““Driver of the day” je jedna sprdnja, marketinski smrad i trik” kako pišeš onda shvati i ove minuse i topic na portalu ka sprdnju . ili to ne možeš jer mnogi nisu dali + maxu pa je to sad ozbiljno , više nije sprdnja ? nije baš da te shvaćam kad napišeš “Pa svakom normalnom je valjda Alonso, Sainz ili Button vozac dana” , a kasnije nadodaš “Dakle, ima uporista u tome sto je izabran,…. ” znači svakom NORMALNOM je jasno da je DOTD treba bit neko od ove trojice ali ipak postoji uporište da max bude DOTD . je li to uporište u 50% odvožene trke u ojem je pokaza briljantnost preticanjem kimija ili u nenejavljenom ulasku u box , krstarenju dok nije “pametno” odabra misto “parkiranja” iako navodno su mu to sugerirali iz boxa ? je*e se RB za jedan motor koji se time moga “zgazit” pošto su mu umisto ” shut off engine” savjetovali da nastvi dalje pa odluči di je “pametno” stat . da , on je neposredno kriv , a tata koji ga gura u karijeri ( to je i normalno ali … možda malko umjerenije ? ) te FIA koja sve radi da “digne” interes . možda izgleda nemoguče ali ako su se znali “igrat” sa gumama šta je direktno moglo ugrozit vozače zašto i ovo sa instant promoviranjem tin zvijezde ne bi moglo bit moguće ? ne mora svak volit maxa bez obzira na to šta je “jebeno brz, hrabar, pametan i spretan…” ima i drugih koji su takovi ali imaju drugačiju “startnu poziciju” npr CS koji je zapravo pravi pobjednik ove ankete jer ako nema najviše pluseva ima najmanje … minusa . ovde je fernando pobjedija iz sličnog razloga ka i max … velike baze fanova .


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        Blackhawk … to je bilo prije pojave maxa , sad je on preuzeja štafetnu palicu od LH iz bar 3 razloga 1. JB je 22 , max 19 ( puno su bliži po godinama jer LH je skoro pa 32 ) , 2. i za jednim i za drugim ( JB i MV ) otkidaju curice . samo čekam kad će počet vrištat po stazama , bacat donje rublje ( ka šta rade na koncertima JB ) na bolid maxa i 3. bez obzira na telentiranost oba su bahatog ponašanja , ne je*u nikoga ;)


        0
        0

        0
      • Ayrton Senna
        Beethoven87 Donator Prikaži

        @khar , prica o deranju guma ti ima logike, ali ne moze nitko od nas znati kakvo je stvarno stanje bilo…
        99% sam siguran da bi Max u “normalnom” scenariju zavrsio iza Rosberga, tog je sigurno bio svjestan i on… i zasto ne probati s agresivnijom taktikom, Rosberg je bio na Medium-ima, a on na Soft ako se ne varam… Bili su na potpuno razlicitim strategijama, tako da tvoja prica o “undercut-u” ne drzi vodu…

        Opet, meni je njegova izjava: “I’m not here to finish 4th” cool, vidim borbenost i svojeglavost sto mi je super… Ti mislis da je bahat. Prema kome? Prema ekipi? Mislis da bi mu je tolerirali? Ja sam team radio shvatio kao preventivno upozorenje od ekipe, nesto kao podsjetnik cemu to moze odvest, uz dozu “tebi na izbor”…

        Po tvojim izjavama, Max je samo “suicidalni agresivac” koji ne zna cuvati gume?!
        Mislim da je do sada itekako dokazao da moze jako dobro cuvati gume i voziti disciplinirano… i cisto, u duelima…
        Naravno, dokazao je da moze voziti i prljavo (Spa). Ali, kad je on prljav, onda svi udaraju po njemu, a kad je npr. Alonso (svjezi primjer sad u Austinu), onda je on stari lisac, genijalac… Mislim, primjera za prljavu voznju ima koliko hoces za sve “velikane” na gridu (Alonso, Vettel, Hamilton, Rosberg…), a da ne govorim za “opjevane legende” (Schumacher, Senna itd…).


        0
        0

        0
  4. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Ok, ne volimo to sto je Max radio u proslosti, pa makar ona svjeza bila, al sad iskaljivat se na njemu je stvarno glupo i nezrelo. Max je u USA-u vozio jako dobro, cak sta vise nije bio onako hinjavo agresivan, vec sve po ps-u i jos jako brz.

    Mislim da su minusi nepotrebni u anketi, jer ovdje je objektivnosti ravna nuli i sad ne treba se poistovjecivat sa Max-ovim fanovima, radite to po osjecanju, ali na fer osnovi, samo ne po nekoj mrznji ili sta vec…


    0
    0

    0
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      Palac gore za komentar i razumnost…
      Ovaj forum se pretvorio u pravo leglo Max-hejtera da mi potaje istovremeno smijesno i mucno…
      “Driver of the day” je jedna sprdnja, marketinski smrad i trik, i ne kuzim zasto to drugi to ne vide i zasto se toliko pale na to… Pa svakom normalnom je valjda Alonso, Sainz ili Button vozac dana…
      A Max je zbilja vozio dobro, imao je jako dobar “Pace”, stiskao je opasno Rosberga, odlicno se branio od Seba, jos bolje presao Kimija, ovaj puta i cisto i za najveceg mu hejtera… a bilo je naravno komentara: “vidjet cemo ga kad on bude napadao, on se zna samo prljavo branit i slicno…”
      Dakle, ima uporista u tome sto je izabran, plus dodatak da valjda ima veliku bazu fanova, i zato je vjerojatno odnio tu bedastocu “driver of the day”… za dobrim konjem se prasina dize… slijep je onaj tko ne vidi da je mali, pogotovo s obzirom na godine, jebeno brz, hrabar, pametan i spretan…


      0
      0

      0
  5. avalon Prikaži

    složija bi se sa Slavenowsky – m max je dobro odvozija čak i korektno osim možda onog “krstarenja” sa 50ak kmh dok nije odlučija di će zaustavit bolid mada je ispriča da su mu iz boxa kazali da nastavi vozit valjda dok ne nađe “prikladno” misto za stat . malko mi je čudna ta uputa iz box jer je max izvjestija da mu nešto u motoru lupa , a šta brže vozi lupa je sve jača . pošto timovi nastoje sačuvat motore najčešće naredbe koje smo mogli čut od svih timova tokom sezone su bile ” shut off engine ” … osim maxu . možda je momčić to uradija na svoju ruku … krstarija jer valjda je bilo i boljih mista za stat koja ne bi uzrokovala VSC . zatim je napravija i grešku nenadanog ulaska u box čime je izneredija mehaničare . pa je odvozija pola trke i na osnovu svega bit ” vozač dana” mi je malko smišno . ali to odlučuju fanovi isto ka i u ovom glasanju . valjda je zato fernando isprid sainza . zapravo , obojica su profitirala konfuzijom na startu ali objektivno treba priznat ( kad bi to neki , mnogi mogli ) da je ma koliko slaba McLH ipak nešto bolja od TR sa starim/lanjskim motorom ferraria . zatim od FA se s obzirom na 270 GP -a i vještinom možglo i očekivat da će se dobro snač dok je CS za njega sa tek 37 GP – a tek “pionir” . osim toga mišljenja sam da je 2 pozicije FA “izvuka” na mišiče i reputaciju . za mene je CS DOTD i moj glas je otiša mlađem španjolcu . naročito jer je izjavam posli ( preneseno i na portalu ) osta skroman i normalan ka i obićno . dajte carlosu konačno konkurentan bolid , sa svim dosada pokazanim ( ka vozač i karakter iako mlad ) zaslužija je !


    0
    0

    0
  6. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Vozač utrke Hamilton, pobijedio je, 25 bodova, samo to je važno, nije ovo klizanje pa da se gleda umjetnički dojam ili nešto drugo.


    0
    0

    0
  7. zigorec Prikaži

    Verstappen zasigurno ne zaslužuje naslov vozača dana. Napravio je dvije senzacionalne gluposti – ušao u box nepozvan i zaustavio bolid na lošem mjestu da je morao izaći VSC, čime je kompromitirao utrku momčadskom kolegi. Dakle, ne mislim da je mržnja prema njemu ta koja me je navela da odaberem nekog drugog. Isto tako, Alonso ne zaslužuje taj naslov (vozača dana) jerbo je napravio dvije pogreške, kod pretjecanja Masse udario ga i izašao van iz staze, a kod pretjecanja Sainza “samo” jednu, opet izašao izvan staze. Smatram kako nije kažnjen samo zato jer je to Alonso.
    Na kraju, po meni vozač dana je Sainz jer je držao 5. mjesto ispred Masse iako je imao znatno starije mekše gume od Masse (na manje istrošenim Med gumama), a iste gume kao Massa je imao i Alonso, koji je Sainza prešao, po meni, na nedozvoljeni način.


    0
    0

    0
  8. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Moram prokomentirati ovu titulu što je dobio Max Verstapen za vozača dana, to mi je totalna glupost , ispočetka su mi te nagrade bile zanimljive, ali sada kad sam vidio na koju foru je on dobio vozača dana to je totalna glupost, jer po takvom onda je i Lewis komotno trebao biti proglašen vozačem dana u Maleziji. ali i na koju foru može biti proglašen za vozača dana kada nije niti odvozio cijelu utrku.
    Za mene vozač dana na vn. SAD je ipak Fernando Alonso!


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.