Problemi s maticom kotača uništili Oconove kvalifikacije

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Problemi s maticom kotača uništili Oconove kvalifikacije

Marko Rakić

Esteban Ocon, Manor

Esteban Ocon otkrio je medijima uzrok loših kvalifikacija. Podsjetimo, nakon što je dva puta uzastopno pobijedio Wehrleina, Francuz je u kvalifikacijama za VN SAD-a bio konstantno sporiji od njega, te na kraju završio na zadnjem mjestu, s kojeg će i startati u današnju utrku.

“Mučili smo se na super mekanim gumama. Imali smo problema s maticom kotača, pa sam na stazu izašao prilično kasno. Morao sam brzo odvoziti krug, što nije pomoglo u zagrijavanju guma. Sve u svemu, bile su ovo teške kvalifikacije, napravio sam malu grešku koja me koštala vremena; staza je zeznuta.”

“Sutra bi trebalo biti zanimljivo po pitanju strategija. Znamo koja je naša strategija za utrku i trebamo vidjeti hoće li funkcionirati. Trebam dobar start te se nadam da ću napredovati nekoliko pozicija. Očekujem dobru borbu danas.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9615 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ocon#VN SAD-a 2016.

Komentiraj

4 komentara

  1. Sebastian Vettel senja Prikaži

    De ne serite više sa njim. Eto, kvalifikacije su mu upropaštene jer je morao brzo odvoziti krug za zagrijavanje. Imao je dva pokušaja isto kao i Wehrlein. A nije problem što Wehrlein nije vozio FP1 i u FP3 samo 7 krugova…


    0

    0