Daniil Kvyat glavni kandidat za Force Indiju

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 7 komentara

Daniil Kvyat. Toro Rosso

Daniil Kvyat. Toro Rosso

Daniil Kvyat nametnuo se kao glavni kandidat za Force Indiju iduće sezone, obzirom da ekipa traži zamjenu za Nicu Hulkenberga koji odlazi u Renault.

Rus navodno ima dobre šanse za vozačko mjesto, a kao izgledniji kandidati spominju se Esteban Ocon i Jolyon Palmer. Obzirom da se pravila mijenjaju i bolidi će biti drastično drukčiji – Force Indija ne želi potpunog početnika, a poželjan je kandidat koji bi držao budnim Sergija Pereza i da pritom ima poželjnu osobnost.

Paddockom kruže glasine da je ta osoba Daniil Kvyat koji bi sigurno došao potpuno motiviran nakon loše sezone u Red Bullu i Toro Rossu.

Da bi se to ostvarilo Red Bull bi morao dati svoj pristanak, a hoće li to učiniti još nije poznato.

Ocon i Palmer također su jako cijenjeni od uprave Force Indije, a u posljednje vrijeme obojica su pružali jake partije protiv svojih timskih kolega. Ocon je testirao za njih u Španjolskoj i Austriji 2015. godine, a Palmer u Abu Dhabiju na kraju 2014. godine i obojica su ostavili dobar utisak.

Iznenađujuće, Pascal Wehrlein nije više na njihovom popisu željenih vozača.

Ocon bi došao s podrškom Mercedesa u vidu popusta na motor/mjenjač; a Palmer također nije bez sponzorske podrške. Ipak, vjeruje se da Force Indiji pozadinski novac nije najbitniji faktor.


Odgovor

7 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Svatko ima svoje misljenje.Moje je daje Wehrlein ipak najbolja opcija.Majstor po meni i svaka mu cast na ovoj sezoni.Kvyatu bi ovo bilo super jer u obitelji red bulla vise nema nicega.Ocon se jos nije dokazao u f1,a Palmer je rizik jer u Renaultu je manje vise los.Shvacam da bolid nije masina ali Magnussen je bio bolji sve do eto tu nekog ajmo nazvat finiša sezone.Ma pravi show


    0
    0

    0
  2. mcl Prikaži

    Kvyatu bi to po meni i bilo najbolje .U RB ce tesko maltene nemoguce vise a u TRu da gleda kako drugi odlaze u RB glupo .A i ovi iz RBa su ga bas zeznuli da verujem da jedva ceka da ode


    0
    0

    0
  3. Blanchimont Prikaži

    Super za Kvyata, ali zašto bi Force Indija uzela njega umjesto Wehrleina ili Ocona?


    0
    0

    0
    • Kimi Raikkonen 7
      Iceman Donator Prikaži

      ruska rublja ;)


      0
      0

      0
    • avalon Prikaži

      možda zbog ovoga “Obzirom da se pravila mijenjaju i bolidi će biti drastično drukčiji – Force Indija ne želi potpunog početnika, ” na kraju sezone iza ocona će bit 8 trka , iza pascala kompletna , a iza daniila 3 kompletne sezone . ocon ( 20 god ) je moglo bi se kazat potpuni početnik u F 1 , DK je u odnosu na PW iskusniji 2 sezone , a vršnjaci su … oba 22 god . osim toga tost ima jako visoko mišljenje o kvyatu , a i lani je završija prvenstvo isprid ricciarda ( dok se pascal već lagano počima “mučit” sa oconom… u svojoj 5. trci ocon je bija bolji od iskusnijeg kolege ) šta znači da bi moga ispunit “zadatak” FI držat “budnim” pereza . ovo bi mogla bit jako dobra vozačka kombinacija FI . samo da u RB ne zaj*u transfer jer za muda drže i njega ka i carlosa .


      0
      0

      0
  4. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    “Iznenađujuće, Pascal Wehrlein nije više na njihovom popisu željenih vozača.”
    A ovo je kao službena informacija, kao i ta lista želja? Isto kao što je Button prešao u Williams ima pola godine…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.