Renault i McLaren se bore za sponzorstvo British Petroleuma

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault i McLaren se bore za sponzorstvo British Petroleuma

Marko Rakić

British petroleum

Michael Schmidt, cijenjeni dopisnik njemačkog portala Auto motor und sport, tvrdi da se trenutno događa velika utrka za sponzora između Renaulta i McLarena. U pitanju je BP (British petroleum), čiji poznati logo vidite na slici iznad. Riječ je o prilično velikom sponozorstvu, te Schmidt spominje iznos od čak 30 milijuna dolara godišnje, što bi bilo jedno od većih sponzorstava između neke momčadi i brenda/kompanije.

S obzirom da i Renaultu i McLarenu fali naslovni sponzor, British Petroleum bi odlično došao kao lijek na ranu koju već dugo imaju. Obje ekipe naslovnog sponzora nisu imale već tri pune sezone. Za Renault su to bili Mild Seven i ING, dok su za McLaren naslovni bili West pa zatim Vodafone do kraja 2013. Rezultati ne stoje na strani niti jedne ekipe, budući da je sponzorstvo veoma unosno, a rezultati su daleko od vrijednosti koja bi bila isplaćena.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9315 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren#Renault

Komentiraj

3 komentara

  1. Mclaren raca Prikaži

    mgli bi u BP pokazati malo patriotizma


    0

    0