F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Horner: Pirelli bi nam trebao platiti ako želi da idemo u Bahrein

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull

Christian Horner kaže da će Red Bull pristati na predsezonsko testiranje u Bahreinu samo ako Pirelli pridonese u podmirenju troškova.

Najnovija debata između ekipa međusobno i Pirellija je o tome gdje bi se trebalo održati testiranje iduće godine uoči nove sezone. Novi tehnički pravilnik i drukčiji bolidi traže i od Pirellija da napravi gume koje bi bile u skladu s time, a Pirelli je tražio od ekipa da se test premjesti u Bahrein zbog toplijih uvjeta nego što se očekuju u Barceloni, gdje se taj predsezonski test tradicionalno održava.

Ipak, dok Mercedes i Ferrari razumiju i podržavaju Pirelli, Red Bull i Williams su žestoko protiv te ideje zbog ogromnih troškova. Zbog toga je Horner sugerirao kako bi Pirelli trebao sudjelovati u troškovima momčadi koje bi u tom scenariju lakše premjestile cijelu logistiku na istok.

“Scenarij je vrlo jednostavan, zaista. Ako Pirelli želi da idemo u Bahrein zbog toga što im odgovara toplija klima – trebali bi pridonijeti u podmirenju naših troškova.”

“Ovisno o ekipi taj trošak seže od 300.000 do 750.000 funti. Čini se nepravedno da ekipe plaćaju toliko kad već imamo na raspolaganju Barcelonu koja je u ožujku vrlo pristojna lokacija.”

Horner predlaže i drugu mogućnost – da se predsezonski test održi u Barceloni, a onaj unutarsezonski koji je također zakazan za Barcelonu – da se premjesti u Bahrein.

“Možda bi bila bolja solucija ostati u Bahreinu nakon utrke i onda odraditi test unutar sezone.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3322 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Da baš. Siročeki nemaju za let i dan vožnje.


  0

  0
 2. Michael Schumacher khar Prikaži

  i baš RedBull ima problema s novcima.
  bolje neka se onda pridruže Sauberu i Manoru te bojkotiraju testiranje :D


  0

  0