Izdvojeno

Najbolje s društvenih mreža za VN Japana

Piše: Ante Vetma

Prije 6 godina, 2 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 1 minuta

Hamilton i Mercedesova pritužba

Lewis Hamilton je najprije napisao poruku kako pritužba ne postoji, te da se radi o nekom novinaru idiotu koji je priču izmislio. Nekoliko minuta kasnije očito ga je netko iz ekipe obavijestio da su zapravo uložili pritužbu, pa je Lewis izbrisao tweet i napisao novi. Kasnije je Mercedes povukao pritužbu.

cuumgwpxeaatmo_cuumgwsweaaggem

Dosadna pitanja?

Često nam smeta kako novinari postavljaju dosadna i generička pitanja, te da je razumljivo kako se vozači dosađuju na press konferencijama. Međutim, nakon ovog primjera možda ipak nije problem u dosadnim pitanjima nego u dosadnim odgovorima?

Kratki sažetak VN Japana

Čestitke Mercedesu na naslovu i odličnoj sezoni

Jock Clear nacrtao Raikkonena i Vettela

Sve strategije za utrku

Rosberg impresionirao Marija Andrettija

 

Komentiraj

2 komentara

 1. Super tema na vijestima nakon trkaćeg vikenda, bilo bi dobro napraviti to i prije trkaćeg vikenda da se napravi nekakav rezime između dvije utrke.. taj način smo mogli vidjeti i kod “Inside Grand Prix” videa, kada na kraju naprave isti rezime najzanimljivih postova iz socijalnih medija između dva trkaća vikenda.


  0

  0
  • da to bi bila odlična rubrika, kad nemam previše vremena, pa nisam neko vrijem aktivan po tim stvarima, onda kada bih i želio pogledati reakcije, često mi se neda, jer se brzo napravi, nakupi hrpa smeća uz ono što bi želio vidjeti, pa mi se neda gubiti vrijeme, dobra ideja u svakom slučaju..


   0

   0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj košta, vrijeme košta, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez pomoći naših čitatelja - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Kolumne

Starački domovi F1 vozača: TV lica

Oktanski koktel // Ante Maras

Dolazimo do kraja našeg serijala o putevima kojima krenu F1 vozači nakon što napuste kraljicu motorsporta Za razliku od prijašnjih dijelova, u ovom ćemo se dotaknuti onih vozača koji su upravljač bolida zamijenili mikrofonom i slušalicama te postali komentatori i stručni analitičari TV kuća po pitanju Formule 1 Dobitna kombinacija za obje strane: televizijske kuće dobivaju vrhunske stručnjake koji svojim analizama i znanjem...

Što sve vozač vidi na ekranu volana

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Na primjeru Charlesa Leclerca i njegovog Ferrarija možemo jasno očitati što vozač vidi na ekranu svog volana Primjer ekrana na F1 volanu 1) Prethodni krug U gornjem lijevom kutu vidi se vrijeme posljednjeg odvoženog kruga, u ovom slučaju je iznad dvije minute jer se radilo o izlaznom krugu u kvalifikacijama 2) Broj okretaja Nova generacija bolida Formule 1 ne postiže više od 15 tisuća okretaja u minuti, ali samo...

Pogled u budućnost – 1. dio: Mercedes i Red Bull

Lociranje // Lovro Andraka

Iako više od polovice trenutnih vozača u Formuli 1 nije niti će tako skoro zagaziti u tridesete godine života, momčadi uvelike razmišljaju o mladim vozačima koji se tek razvijaju i probijaju kroz juniorske kategorije Ne samo da razmišljaju o njima, već ih imaju pod ugovorima i podupiru njihove karijere Razvijanje vlastitih mladih vozača u sklopu juniorskih akademija postalo je standard u suvremenoj F1 i zato danas gotovo sve...

Još kolumni