F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Arrivabene nahvalio Vettela i Raikkonena

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Raikkonen, Vettel, Ferrari

Kao kada roditelj nahvali svoje dijete, tako je Maurizio Arrivabene nahvalio Sebastiana Vettela i Kimija Raikkonena. Svi pričaju o tom “novom” Ferrariju u kojem se osjeti neka drugačija atmosfera, a potvrđuju to lica i govor tijela svih zaposlenih u Maranellu. Ferrari je po mnogima momčad koja je preko zime najviše napredovala, te ona koja bi mogla zauzeti mjesto iza Mercedesa.  Arrivabene kaže kako su Seb i Kimi totalna suprotnost po pitanju osobnosti, no da je to izvrsno za oporavak Ferrarija:

“Oni su dva različita karaktera. Kimi je tip osobe koja ne voli pričati o glupostima. On voli pričati ozbiljno. Ili nakon par minuta prestane govoriti i pruža vam ruku, a onda vas nakon par sati grli. Dečki su rekli da je to čudno. Ali, on je dobar čovjek i dobar vozač.

“Sebastian je drugačiji – “super profesionalan”. Podsjeća me na jednog njemačkog vozača… Impresionirao me svojom koncentracijom i načinom kako radi na detaljima oko auta. Zapisuje sve i o tome govori na sastancima. To je fantastično. Osim toga, humorističan je tip i odlična osoba koja stoji čvrsto na zemlji. Vrlo jednostavan i uopće me ne iznenađuje što ima četiri naslova prvaka”, završio je Arrivabene.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj