Grosjean: Kad slušate moj team-radio zvuči kao da sam pizdek

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Grosjean: Kad slušate moj team-radio zvuči kao da sam pizdek

Ante Vetma

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean planira smanjiti gunđanje preko team-radija prema svojoj ekipi jer se boji da bi javnost to mogla krivo interpretirati.

Televizijski prijenosi u posljednje vrijeme su prepuni emotivnih ispada Francuza izazvanih lošim bolidom Haasa. Na upit Autosporta o tome zna li kakvo mišljenje imaju gledatelji, Grosjean je odgovorio:

“Pokušat ću ubuduće biti malo tiši. Ja sam strastvena osoba. Zvuči kao da sam pizdek u bolidu.”

“Ali, mislim da sam ja dobar tip i svi to znaju. Ako pritišćem to znači da pritišćem sam sebe i želim da svi to rade. Pokušao sam malo to smanjiti jer kad ljudi koji me ne znaju čuju to u prijenosu misle da je loše.”

“Imaju li igrači u tenisu mikrofon? U nogometu? Mi smo u sportu koji ima mikrofon. U svakom sportu u kojem ste na limitu adrenalin vas tuče, fokusirani ste i potpuno u događaju.”

Grosjean je priznao da Haas u svojoj prvoj godini teško rješava probleme dovoljno brzo i efikasno, a često se dogodi da tek nakon utrke nađu određena rješenja.

“Kao u Monzi. Nakon utrke smo pronašli razlog zašto smo previše opteretili prednje gume, ali tada je bilo kasno. Ipak, to koristi za iduće utrke.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Grosjean#Haas

Komentiraj