F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso: Rezultati su Hondu učinili motiviranijom

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso kaže da su konstantiji rezultati i bodovi Hondu učinili motiviranijom, što se vidi po mjestu u poretku konstruktora, gdje McLaren čvrsto drži šesto mjesto. Trzavice između McLarena i Honde bile su veoma česte u zadnje dvije sezone, no čini se kako stvari polagano sjedaju na svoje mjesto. Španjolac je zadovoljan napretkom svoje momčadi kroz ove sezonu, te se nada da će se isto nastaviti i 2017. godine.

“Oni obavljaju svoj posao i mislim da rade maksimum. Njihova misija je napraviti sve u Japanu, s Japancima, stoga sam jako ponosan što sam dio ovog projekta od prvog dana. Dobri rezultati su počeli dolaziti i mislim da su sada u tvornici više kreativniji po pitanju dizajna i napretka.”

“Radeći s Hondom od prvog dana, mislim da je vrlo interesantna filozofija kojom se vode u radu. Oni slijede svoj program. Bilo je frustrirajuće, svi bi htjeli da se preko noći obavi posao, ali u Formuli 1 jednostavno treba vremena.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj