Lowe: Nije bilo naznaka da je bolid u kvaru

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lowe: Nije bilo naznaka da je bolid u kvaru

David Vidović

Lowe

Reporteri u Maleziji su jako brzo saznali za Lewisove optužbe i teške riječi prema Mercedesu nakon utrke, pa se pitanje o miljenju oko Hamiltonovih izjava brzo našlo pred Paddyjem Lowom. On je za Sky Sports potvrdio da na pit-wallu nisu imali nikakvo obavještenje da nešto nije u redu s bolidom i da je Hamilton bio prvi koji je saznao za eksploziju iz njegovih leđa.

“Nismo imali nikakvu naznaku da će motor eksplodirati, ništa. Koncentrirali smo se na Jensona [Buttona] koji nije reagirao na plave zastave i Lewis je bio zaglavljen iza njega skoro dva kruga. Lewis je prvi saznao za kvar, još ništa nismo analizirali ali očito je da se radi o kvaru motora.”

Kada je upitan da komentira Lewisovu izjavu, Paddy je rekao:

“Ovo može biti jako grub i okrutan sport. Ali niti jedan kvar nije se ne planira. Radimo jako vrijedno da popravimo pouzdanost bolida i motora, ustvari iz godine u godinu značajno popravljamo pouzdanost. Ali iz nekog razloga dosta stvari je palo na Lewisova leđa ove godine, bez ikakve namjere ili sličnih želja individualaca. Ali to je samo loša sreće, naravno da nitko u Mercedesu na sabotira Lewisa. Činjenica je da je od svih vozača on imao najmanje sreće s motorima ove sezone, ovo mu je bio osmi motor.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9616 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Kimi Raikkonen 7 senna66 Donator Prikaži

  Oprostite gospodine Lowe, ali tko ste vi da pametujete jednom Sky Sportsu, jednom Hamiltonu i njegovim navijačima !?


  0

  0
 2. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

  ZAŠTO…..ZAŠTO MU TO RADITE, ZAAŠTOOOOO


  0

  0
 3. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Ovo kao da slušam naše političare u sudnici. Nitko ništa nije znao ni napravio. Samo se. Neka. Možda se sada trgne i počne šamarati mehaničare.


  0

  0