Vijesti

Lowe: Nije bilo naznaka da je bolid u kvaru

Piše: David Vidović

Prije 6 godina, 3 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Lowe

Reporteri u Maleziji su jako brzo saznali za Lewisove optužbe i teške riječi prema Mercedesu nakon utrke, pa se pitanje o miljenju oko Hamiltonovih izjava brzo našlo pred Paddyjem Lowom. On je za Sky Sports potvrdio da na pit-wallu nisu imali nikakvo obavještenje da nešto nije u redu s bolidom i da je Hamilton bio prvi koji je saznao za eksploziju iz njegovih leđa.

“Nismo imali nikakvu naznaku da će motor eksplodirati, ništa. Koncentrirali smo se na Jensona [Buttona] koji nije reagirao na plave zastave i Lewis je bio zaglavljen iza njega skoro dva kruga. Lewis je prvi saznao za kvar, još ništa nismo analizirali ali očito je da se radi o kvaru motora.”

Kada je upitan da komentira Lewisovu izjavu, Paddy je rekao:

“Ovo može biti jako grub i okrutan sport. Ali niti jedan kvar nije se ne planira. Radimo jako vrijedno da popravimo pouzdanost bolida i motora, ustvari iz godine u godinu značajno popravljamo pouzdanost. Ali iz nekog razloga dosta stvari je palo na Lewisova leđa ove godine, bez ikakve namjere ili sličnih želja individualaca. Ali to je samo loša sreće, naravno da nitko u Mercedesu na sabotira Lewisa. Činjenica je da je od svih vozača on imao najmanje sreće s motorima ove sezone, ovo mu je bio osmi motor.”

Komentiraj

3 komentara

 1. Mick Schumacher 47
  senna66 Donator Prikaži

  Oprostite gospodine Lowe, ali tko ste vi da pametujete jednom Sky Sportsu, jednom Hamiltonu i njegovim navijačima !?


  0

  0
 2. Kimi Raikkonen 7
  Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

  ZAŠTO…..ZAŠTO MU TO RADITE, ZAAŠTOOOOO


  0

  0
 3. Bernie Ecclestone
  Dani Donator Prikaži

  Ovo kao da slušam naše političare u sudnici. Nitko ništa nije znao ni napravio. Samo se. Neka. Možda se sada trgne i počne šamarati mehaničare.


  0

  0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj košta, vrijeme košta, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez pomoći naših čitatelja - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Kolumne

Starački domovi F1 vozača: TV lica

Oktanski koktel // Ante Maras

Dolazimo do kraja našeg serijala o putevima kojima krenu F1 vozači nakon što napuste kraljicu motorsporta Za razliku od prijašnjih dijelova, u ovom ćemo se dotaknuti onih vozača koji su upravljač bolida zamijenili mikrofonom i slušalicama te postali komentatori i stručni analitičari TV kuća po pitanju Formule 1 Dobitna kombinacija za obje strane: televizijske kuće dobivaju vrhunske stručnjake koji svojim analizama i znanjem...

Što sve vozač vidi na ekranu volana

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Na primjeru Charlesa Leclerca i njegovog Ferrarija možemo jasno očitati što vozač vidi na ekranu svog volana Primjer ekrana na F1 volanu 1) Prethodni krug U gornjem lijevom kutu vidi se vrijeme posljednjeg odvoženog kruga, u ovom slučaju je iznad dvije minute jer se radilo o izlaznom krugu u kvalifikacijama 2) Broj okretaja Nova generacija bolida Formule 1 ne postiže više od 15 tisuća okretaja u minuti, ali samo...

Pogled u budućnost – 1. dio: Mercedes i Red Bull

Lociranje // Lovro Andraka

Iako više od polovice trenutnih vozača u Formuli 1 nije niti će tako skoro zagaziti u tridesete godine života, momčadi uvelike razmišljaju o mladim vozačima koji se tek razvijaju i probijaju kroz juniorske kategorije Ne samo da razmišljaju o njima, već ih imaju pod ugovorima i podupiru njihove karijere Razvijanje vlastitih mladih vozača u sklopu juniorskih akademija postalo je standard u suvremenoj F1 i zato danas gotovo sve...

Još kolumni