Rosberg: Novi zadnji zavoj će biti od pomoći u pretjecanju

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Novi zadnji zavoj će biti od pomoći u pretjecanju

Marko Rakić

Nico Rosberg, Mercedes

Izgleda kako novi asfalt na Sepangu nije svima dobro sjeo, no među njima zasigurno nije Nico Rosberg, koji je na prvom treningu bio najbrži, dok je na drugom bio nešto sporiji od timskog kolege. Nijemac je pohvalio drugačiju izvedbu zadnjeg zavoja, te tvrdi da bi mogao biti od pomoći u pretjecanju.

“Mislim da je dobar zavoj, možemo nešto naučiti od toga. Čak iako slijedite nekoga, u samom zavoju možete odabrati dvije linije, a ako ste jako blizu možete se ubaciti s unutarnje strane. Bit će manje gripa, ali barem imate čist izlaz prema prvom zavoju. Bit će zabavno za pretjecanja.”

Nico kaže da je danas uživao tražeći najbolje putanje za zavoje, budući da je na mnogo njih promijenjen nagib.

“Potpuno su promijenili nagib gotovo svih zavoja, stoga morate pronaći novu liniju. Mislim da najbolja putanja nije gađanje apeksa, već prilično dalje od njega, što je veoma interesantno.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Ibarac00
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9518 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj