F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Izbor guma za VN Japana 2016.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli

Budući da se će se već sljedeći vikend održati VN Japana, Pirelli je jutros objavio listu na kojoj je izbor guma pojedinog vozača. Izbor je isti kao i za Maleziju jer je Suzuka trajna trkaća staza, pa je i asfalt abrazivniji te više troši gume. Tako imamo narančasto označene gume (tvrde), bijele (srednje tvrde) i žute (mekane), koje će biti najzastupljenija komponenta sljedećeg trkaćeg vikenda.

Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen uzeli su po devet setova žuto označenih guma, što je najviše od svih momčadi, dok su vozači Red Bulla i Manora uzeli tri seta manje. Potonja momčad je uzela najviše setova srednje tvrdih guma (4), a po isto toliko setova uzeli su Red Bull, Force India i Daniil Kvyat, ali za srednje tvrde gume.

Različit izbor guma po momčadima imamo u Mercedesu, Ferrariju, Williamsu, Renaultu, Toro Rossu i Haasu. U ostalim momčadima su vozači uzeli isti broj pojedinih komponenti.

17-japan-selected-sets-per-driver-4k-en_6_566x800

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj