Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Ocon: Dobro obavljen posao bit će jamstvo za moju budućnost

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Esteban Ocon, Manor

Novi vozač Manora od VN Belgije, Esteban Ocon, nada se kako bi mu dobre predstave na sljedećim utrkama mogle osigurati trkaće mjesto za sljedeću godinu. Do sada nije pokazao puno pokraj Pascala Wehrleina, koji se izgleda udomaćio vrlo dobro u Manoru. Inače, Esteban je osvojio i Formulu 3 i GP3 seriju, što već dovoljno govori samo za sebe, no Formula 1 je ipak neki drugi svijet za to.

“Ako odradite dobar posao, to (ugovor za neku momčad) dolazi automatski. To je ono na što se trenutno fokusiram. Ne nalazim se pod pritiskom, gledam samo na sljedeću utrku.”

Oconov talent prepoznali su i Mercedes i Renault, čije je bolide vozio ove godine.

“Veoma sam sretan što radim s oba tima, koji znaju kako osvajajti pobjede i prvenstva. Ponosan sam što mi oba tima vjeruju, što mi ide u korist.”

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1196 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish