Honda planira posljednje sezonsko unaprijeđenje za VN Malezije

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda planira posljednje sezonsko unaprijeđenje za VN Malezije

Marko Rakić

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso, McLaren Honda

Yusuke Hasegawa, čelni čovjek Hondinog odjela u Formuli 1, natuknuo je kako bi posljednje unaprijeđenje motora za 2016. mogli donijeti upravo u Maleziji. Hondi je preostalo još tri razvojna tokena, te će ih potrošiti odjednom, samo što još nije potpuno sigurno na kojoj stazi. Hasegawa misli kako bi najbolje bilo nadogradnje staviti na samo jedan auto, no prvo će se morati konzultirati s McLarenom oko te odluke.

“Ne želim da na startu utrke imamo oba auta na začelju (zbog kazne za promjenu motora, budući da će sljedeći novi biti prekoračenje), bilo da gledamo sa strane strategije u utrci ili stanja u konstruktorskom poretku. Mislim da bi bilo dobro da razdvojimo strategije.”

Yusuke je natuknuo kroz izjavu da bi mjesto nadogradnje motora mogla biti Malezija, s tim da nema službene potvrde.

“Mislim da naši navijači ne bi dopustili kaznu u Japanu. Onda mi ne bi bilo dopušteno da uđem na stazu”, našalio se Japanac.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  ja sam očekivo suzuka special, ali bolje ipak ovako. :)


  0

  0
 2. Mclaren raca Prikaži

  kad već moraju krenuti sa začelja, bolje da to urade jedan po jedan. Ima se šanse u obje slijedeće utrke utrke, barem jedani vozač dokopati kakvog bodiča


  0

  0