F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Izbor guma za VN Malezije 2016.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Malezije održat će se sljedeći vikend, što je pola godine kasnije od termina kojeg smo imali zadnjih 15 godina održavanja ove utrke. Nakon vikenda u Singapuru, gdje smo na okupu imali tri najmekše komponente guma, sada imamo tri najtvrđe, budući da je asfalt na Sepangu mnogo abrazivniji nego onaj na Marini Bay.

Pirelli

Sve momčadi su uzele najviše setova mekanih guma, dok je druga najzastupljenija srednje tvrda. Tvrda komponenta najmanje je zastupljena. Za izbor guma se ovaj put nisu složili vozači Mercedesa, Ferrarija, Williamsa, Renaulta i Haasa. Red Bull i Manor uzeli su najmanje setova mekanih guma (6), dok Toro Rosso prednjači s 8. Najmanje setova srednje tvrdih guma uzeli su vozači Toro Rossa, dok je najviše narančasto označenih guma uzeo Jolyon Palmer, čime je jedini vozač koji je uzeo više od tri seta tvrdih guma.

16-malaysia-selected-sets-per-driver-4k-en_6_566x800

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

    Malezija moja najdraza utrka.Nadam se reprizi 2012.


    0

    0