Kvyat: Osjećam da mi se vratilo samopouzdanje

Vijesti

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 5 komentara

Daniil Kvyat, Toro Rosso

Daniil Kvyat, Toro Rosso

Daniil Kvyat osjeća kako mu se vratilo samopouzdanje nakon što je odradio katastrofalan srednji stadij sezone, ali je danas u Singapuru bio vrlo dobar, te je završio na devetom mjestu.

Kvyat i Sainz su odradili najbolje kvalifikacije za Toro Rosso još tamo od početka sezone u Australiji, a šesto i sedmo mjesto obećavalo je dobru berbu bodova. No, nije sve pošlo po planu i već na samom startu Sainz je oštetio bolid u sudaru s Hulkenbergom i nakon toga je morao još u boks da mu momčad sanira viseće djelove na bolidu.

Kvyat se dobar dio utrke lavovski borio, nekoliko krugova je otežao posao Verstappenu koji se morao povući natrag da ne uništi svoje gume nakon što nije uspio proći ispred Rusa.

U finišu se Kvyat čak borio i s Perezom za 8. mjesto, a iako su obojica bili na istrošenim gumama – promjene nije bilo, te su završili na osmom i devetom mjestu. Ovo je najbolji rezultat Kvyata otkad je otišao iz Red Bulla.

ŠPA MON KAN AZER AUSTRIJA VB MAĐ NJEM BEL ITA SIN
Carlos Sainz 6 8 9 RET 8 8 8 14 RET 15 14
Daniil Kvyat 10 RET 12 RET RET 10 16 15 14 RET 9

Odgovor

5 komentara

  1. chuck Prikaži

    Sazrilo je.

    Zrelo je.


    0
    0

    0
  2. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Meni svakako jedan od najljepših dvoboja danas Verstapen – Čyaat . Ustvari kad bolje razmislim drugog pravog dvoboja danas se baš i ne mogu sjetiti!


    0
    0

    0
  3. avalon Prikaži

    bravo daniil ! osim njega ,njegovih najbližih virujem da je najviše zadovoljan stari tost koji je uvik u superlativima govorija o mladom rusu , njegovom talentu ,, brzini , a i jako dobroj perspektivi u F 1 . ne tako davno u 2. misecu iskusni tost je govorija ”Da sam ja šef jedne velike momčadi, odmah bih ga uzeo u obzir za2017. godinu. On će tada biti spreman za pobjeđivanje i borbu za naslov. Uvjeren sam u to” i ”On ima sve potrebne sastojke koje trebate da osvojite utrku ili prvenstvo. U GP3 seriji je tako osvojio prvenstvo na kraju sezone, što je puno teže nego kada je sve čisto od sredine sezone . Daniil je u vrlo kratkom vremenu imao sve pod kontrolom i zato sam još više uvjeren da je riječ o vrlo vještom vozaču.” posli “noge” u RB i povratka u TR kad je daniil upa u mentalnu krizu tost je izjavija “Svi znamo da je Daniil jako, jako brz i vješt vozač. Očekujem dobre rezultate od njega jer on to može. Znam to,” on može napraviti dobar posao i ljudi vide da je talentiran i vješt vozač. To je važno. Važno je i da vrati svoje samopouzdanje. eto , danas je kvyat počeja vračat samopouzdanje na “terenu” i potvrdija da iskusni tost nije govorija u prazno . srića rusa da ima takvoga šefa tima koji se ponaša prema njemu ka drugi otac , a “zasluga” ima i max … da je iza kvyata bija neko drugi možda bi ga prilično lako preteka ali max….. danill je pokaza da brzo razmišlja , sve to provodi u djelo pod pritiskom bez pogreške , da ima i brzinu i vještinu kojom je parira/branija se od razvikanog i do sada agresivnog maxa . danill se pokaza i srčan na kočenjima di je nekoliko puta danas “dobija” maxa kod pokušaja preticanja od strane nizozemca sve dok ovaj nije odusta . potvrdija je rus sve ono šta je tost o njemu mislija i kaza nam . meni je danill osvježija dan i potvrdija da nisam tek tako ima jako dobro mišljenje o njemu ka vozaču nego da sam vidija nešto u tom momčiću od samog dolaska u F 1 . svaka čast na prikazanom !!!!!!!!!!!!!!! a vanzemaljac (tituliran tako na drugom portalu od stručnjaka ) baš i nije danas izgleda takav u dvoboju sa “običnim zemaljcem” :) :) :)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.