Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Ferrari za Vettela uzeo novi motor i mjenjač

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari za Vettela uzeo novi motor i mjenjač

Ante Vetma

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Ferrari je odlučio iskoristiti priliku nakon katastrofalnih kvalifikacija jučer za Sebastiana Vettela i u njegov bolid staviti novi motor i novi mjenjač.

Vettel je bio najsporiji u prvoj kvalifikacijskoj rundi nakon što je na bolidu puknuo anti-roll bar, opruga koja ujednačava opterećenje na obje strane bolida te prilikom jahanja pasica osigurava da je i niža strana prikovana za podlogu.

Nije bilo dovoljno vremena da se dio zamijeni, te je Vettel pokušao s takvim bolidom odraditi pokoji krug, ali je gubitak bio prevelik da bi se progurao u Q2.

Tako će u današnju utrku krenuti s posljednje pozicije, a Ferrari je iskoristio priliku da u njegov bolid stavi novi ICE, turbo punjač i MGU-H – odnosno elemente s kojima je bio na rubu iskoristivosti. To će pomoći da do kraja sezone dođe bez novih kazni.

Osim toga, Ferrari je odlučio uzeti i novi mjenjač, što rezultira kaznom od 5 mjesta, ali je Vettel posljednji pa kazna nema učinka.

Iskorištenost elemenata pogonske jedinice za Ferrari

Vozač Momčad ICE TC MGU-H MGU-K ES CE
Sebastian Vettel Ferrari 6 6 6 4 4 4
Kimi Raikkonen Ferrari 4 5 5 5 4 4

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3596 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj