F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Haas potvrdio nadogradnje za Singapur

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean, Haas

Američki pridošlica Formuli 1 počeo je ovu sezonu iznenađujuće dobrim rezultatima u tri od prve četiri utrke. Osim toga, bodove su osvojili u Austriji, a nakon toga su imali nekoliko teških utrka. Forma je pala, a Romain Grosjean i Esteban Gutierrez su se uglavnom borili za pozicije bez mogućnosti osvajanja bodova.

Nagađa se da je ekipa malo promijenila raspored nakon prvih nekoliko utrka, te da su fokus na iduću godinu blago povećali, kako bi izbjegli fijasko u drugoj godini s velikom promjenom tehničkog pravilnika. Međutim, nadogradnje očito stižu i tijekom ove sezone. Vidjeli smo novo stražnje krilo, a sada ćemo u Singapuru vidjeti i novo prednje krilo, podnicu i kočione diskove.

“Završili smo s razvojem ovog bolida prije više od dva mjeseca,” kaže Guenther Steiner.

“Ove promjene dolaze od podataka iz zračnog tunela i trebalo je vremena da se razviju dijelovi. Staloženo smo pristupili procesu i bit ćemo bolje pripremeljeni iduće godine. Ovo je posljednja nadogradnja za tekuću sezonu.”

“Teško je donositi sudove na stazi poput ove, ali smo svejedno donijeli što smo napravili da naučimo nešto. Singapur je uvijek pomalo kocka, pa smo htjeli vidjeti hoće li paket funkcionirati kako očekujemo i onda da budemo spremni za kasnije utrke.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj