F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Singapur je Toro Rossova posljednja prilika za bodove

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Carlos Sainz, Toro Rosso

Carlos Sainz, Toro Rosso

Carlos Sainz kaže da je iduća utrka ujedno posljednja šansa za njegovu ekipu da ostvari nove bodove ove sezone. Toro Rosso je imao vrlo dobar bolid na početku sezone i bili su često u pozicijama da se bore za solidne bodove, ali kako je sezona odmicala tako je do izražaja dolazila inferiorna Ferrarijeva pogonska jedinica iz 2015. godine.

Šasija je vrlo dobra, a posljednje nadogradnje donijeli su u Njemačkoj. Ipak, nije sve pošlo po planu i mučili su se oko izvlačenja maksimuma performansi.

“Ne mogu se žaliti na upravljivost bolida,” kaže Sainz koji je završio na 15. mjestu i s krugom zaostatka na VN Italije.

“Sada je za Singapur važno da odlučimo u kojem smjeru idemo, usredotočimo se na to i držimo se plana, te da tako osiguramo dobar setup za taj vikend. Ovo bi mogla biti posljednja prilika za bodove ove sezone.”

Sainz je prošle godine na ovoj stazi završio na devetom mjestu, a kaže da će to biti veliki test za određene aerodinamičke nadogradnje koje spremaju. Naravno, ako bolid ne bude dobar na Marina Bay stazi, čeka ih još teži finiš sezone.

“Ako ne budemo dobri u Singapuru onda ću biti jako zabrinut. Ali, ako smo unutar top 10 ili barem blizu onda možemo biti optimistični da se nećemo boriti za 16. poziciju u nadolazećim utrkama.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3329 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj