Hamilton: Rekli su mi da nisam ja kriv za loš start

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton: Rekli su mi da nisam ja kriv za loš start

Ante Vetma

VN Italije 2016.

VN Italije 2016.

Lewis Hamilton kaže da on nije bio odgovoran za loš start danas na Monzi, iako je tijekom utrke izišla jedna radio poruka u kojoj Hamilton javlja ekipi da prihvaća krivnju.

Lewis je već do prvog zavoja pao s 1. na 6. mjesto nakon katastrofalnog starta, ali je do kraja nadoknadio skoro sve i završio samo iza Nice Rosberga. Nakon utrke su mu iz momčadi objasnili da se radilo o problemu s kvačilom, te da je on učinio sve kako je trebao.

“Rečeno mi je da nije bila vozačka greška. Rečeno mi je da nije ničija greška,” kaže Hamilton. “I dalje imamo problema s kvačilom. Vidjeli ste to s Nicom u Hockenheimu, a i mene je mučilo dosta ove godine.”

“Rečeno mi je da sam proceduru uradio točno kako sam trebao, ali nažalost okretni moment je bio prevelik i kotači su se od samog početka vrtjeli u prazno.”

Hamilton kaže da je Mercedes intenzivno radio na kvačilu ove sezone.

“Naravno, nikad ne prestajemo raditi i učiti. Danas smo opet naučili. Ali da, ova godina je bila malo teža s našim kvačilom. Radili su vrlo naporno.”

“Ne postoji jednostavno rješenje, nešto što možete riješiti za iduću utrku. Poboljšavali smo se i bilo je boljih startova, ali se još ponekad nasumično dogodi sličan problem.”

Hamiltonovi rezultati u kvalifikacijama i u utrkama

AUS BAH KIN RUS ŠPA MON KAN AZER AUSTRIJA VB MAĐ NJEM BEL ITA
Kvalifikacije 1 1 22 10 1 3 1 10 1 1 2 2 21 1
Utrka 2 3 7 2 NOP 1 1 5 1 1 1 1 3 2

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3814 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. rekli su mi da si psova Boga.. rekli su mi ono ča su znali, virova san jer san bija mali. :)))


    0

    0