F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso: Nisam siguran da bi nam bilo korisno proći u Q3

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso nije siguran da bi McLarenu koristilo proći u posljednju kvalifikacijsku rundu na sutrašnjim kvalifikacijama na Monzi.

Španjolac je imao solidna prva dva treninga, a na drugom slobodnom treningu je bio odličan sedmi. Nažalost, problemi s bolidom djelomično su dali razlog za brigu momčadi iako je ova staza bila jedna od onih na kojima nisu očekivali biti tako visoko u poretku.

Alonso je komentirao njihovu formu rekavši da Q3 vjerojatno nije dostižan, a sumnja i koliko bi profitirali od ulaska u posljednju rundu:

“Imamo iste ciljeve kao i jučer, znamo da će ovaj vikend za nas biti težak i svjesni smo da bi ulazak u posljednju kvalifikacijsku rundu bio iznenađenje,” kaže Alonso.

“Čak ne znamo bi li nam to bilo korisno, ovisno o tome kako će se supersoft gume ponašati u nedjelju. Sutrašnjem danu ćemo pristupiti vrlo mirno i dat ćemo sve od sebe bez nekakvih jasnih očekivanja.”

Alonso je priznao da je McLaren ovdje bolji nego što su očekivali:

“Možda smo malo bolji od očekivanog i nadam se da možemo imati dobar dan sutra.”

Dvostruki svjetski prvak je imao tehničkih problema na oba treninga, ali inzistira da to nije razlog za brigu:

“Uvijek je opasno kada nemate savršenu pouzdanost. Trebamo učiti od onog što nam se događa, ali imamo probleme zbog loše sreće. Nisu to nikakve ozbiljne stvari koje bi tražile promjenu dizajna. Samo loša sreća. Moramo naučiti iz toga i onda kad budemo u poziciji za borbu – pobrinuti se da se ne ponovi.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3324 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj