F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Monza ostaje u kalendaru još tri godine!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Italije, Monza

VN Italije, Monza

VN Italije na Monzi ćemo gledati još najmanje iduće tri godine! Bernie Ecclestone je zajedno s Jeanom Todtom postigao dogovor s Angelom Sticchijem Damijanijem i na konferenciji za novinare su obznanili radosnu vijest:

“Nažalost ne možemo ovdje potpisati, ali najvažnije je da smo postigli dogovor zahvaljujući našim odvjetnicima i sada još sređujemo sitne detalje,” kaže Ecclestone.

“Nemamo problema s održavanjem utrke ovdje. Ugovor će biti na tri godine, ali nadam se da ćemo ovdje ostati još 100 godina.”

“Potpisat ćemo ga u Londonu, ne možemo ga tu potpisati, ali svi bi trebali biti sretni što ostajemo u Monzi.”

Na upit zašto je ugovor na tri godine, Ecclestone kaže:

“Moramo napraviti dogovor koji svima odgovara. Svijet se brzo mijenja i ne znamo što će se dogoditi.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3316 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Stara dzukela, samo mu pare u glavi, pa da Monzu izgubi otislo bi 70% navijaca.


    0

    0