F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

FIA potvrdila: Magnussen će voziti u Italiji

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Magnussen
Nakon što je prije samo četiri dana odšepao iz potpuno smrskanog Renaulta na VN Belgije, Kevin Magnussen će nastupati na VN Italije ovaj vikend, danas je potvrdila FIA. Magnussen je napravio pogrešku na izlazu iz Raidillon zavoja kada mu je pobjegao stražnji kraj bolida. U pokušaju da ispravi bolid zanio je stražnji dio i okrenuo se, prije nego što se pri velikoj brzini slupao u zid. Na sreću, incident nije bio strašan koliko se na prvu učinilo, iako je FOM-ova grafika pokazala da je na Kevina u jednom trenutku djelovala sila od 12.5G. Magnussen je odmah izašao iz ostataka bolida i vidno šepao, a poslije utrke je prebačen u bolnicu samo s ogrebotinama i uganutim člankom. Ovog jutra Magnussen je i službeno prošao zadnji FIA-in liječnički test i objavljeno je da će nastupati na Monzi.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj