F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sainz: Vidio sam novi bolid, izgleda kao iz druge trkaće serije

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari

Ferrari

Tehnički pravilnik doživio je ogromnu promjenu za iduću sezonu, a ništa slično nismo vidjeli od prelaska s 2008. na 2009. godinu. McLarenov Jenson Button već je ranije komentirao da će novi bolidi biti sjajni i da će plašiti vozače. Istovremeno, neki nagađaju da će downforce i mehanički grip biti toliki da će vozači voziti kao po tračnicama.

Carlos Sainz je zavirio u zračni tunel i vidio novi bolid Toro Rossa.

“Vidio sam ga u zračnom tunelu. Moram priznati – izgleda kao drukčija trkaća serija u odnosu na ovo što sada imamo. To je ono što F1 treba.”

“Iduće godine bolidi će izgledati kao prava Formula 1.”

Red Bullov Daniel Ricciardo vjeruje da će novi bolidi pružiti dodatnu uzbudljivost u kvalifikacijama, ali nije siguran da će utjecati na napetost u utrkama.

“Ako bolidi budu brži – to je cool. U utrci možda ne toliko, ali ako u kvalifikacijama možemo biti flat-out u trećem zavoju Barcelone ili skoro flat-out u devetom zavoju Barcelone npr., to će biti super.”

“Bit će zabavno dati malo više sebe u kvalifikacijskim krugovima. Ako se utrke i ne pokažu puno zanimljivije od ovog što imamo danas mislim da to nije tragedija, to je OK.”

“Siguran sam da ćemo i dalje čuvati gume i sve to, mislim da se to neće mijenjati uskoro. Naučili smo se na te stvari i nekad je zabavno čuvati gume pa odraditi dva umjesto tri zaustavljanja,” zaključuje Ricciardo.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3335 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Nadam se da će sve biti uzbudljivo i trka q


    0

    0