F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Gasly: Odustao bih od GP2 titule da me pozovu u F1

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pierre Gasly, Red Bull

Pierre Gasly, Red Bull

Pierre Gasly kaže da ne bi previše razmišljao o odustajanju od GP2 titule ako bi ga Red Bull pozvao u Formulu 1.

Član mlade Red Bullove škole vjerojatno je prvi u redu za mjesto u Toro Rossu, a u GP2 seriji je trenutno vodeći, 17 bodova ispred Antonia Giovinazzija. Obzirom da Daniil Kvyat već neko vrijeme ima ne tako sjajne nastupe, Gaslyjevo ime se spominje sve češće.

“Kad dobijete poziv za Formulu 1 – nema šanse da ćete ga odbiti. Trebate ga privatiti jer se takva prilika dobije možda jednom u životu.”

“Vidim što se događa u F1 i u nekom trenutku morate biti sebični. Red Bull ima samo jedno mjesto slobodno, i to je Daniilovo mjesto, pa to želim preuzeti iduće godine.”

“Odluka je u Red Bullovim rukama, a kad oni nazovu morate biti spremni prihvatiti poziv. Naravno da sam spreman i imam mobitel u džepu svake sekunde. Vidjet ćemo što će napraviti za nastavak sezone, a posebno za iduću godinu.”

Razgovarao s Helmutom Markom

Gasly je također otkrio da je puno razgovarao s Helmutom Markom u Belgiji po pitanju Red Bullovih planova za iduću godinu, iako nisu došli ni do kakvog konkretnog zaključka.

“Pitao sam ga o Formuli 1 već u petak. Razgovarali smo, a on me je upitao da pobijedim GP2 utrku tog vikenda, što sam i učinio.”

“Trenutno nema jasnog odgovora i jasno je da to nisam očekivao. Ne očekujem da će mi doći s ugovorim i reći – evo, potpiši tu; ali naravno da razgovaramo o tome. Vidjet ćemo.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj