Steiner: Kazna za Gutierreza nije poštena

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Steiner: Kazna za Gutierreza nije poštena

Marko Rakić

Esteban Gutierrez, Haas

Šef Haas F1 tima, Guenther Steiner, stao je u obranu svog vozača, kojem je jučer dodijeljena kazna od +5 mjesta na startu VN Belgije. Podsjetimo, Gutierrez je jučer tijekom trećeg slobodnog treninga zasmetao Pascalu Wehrleinu na izlasku iz Eau Rougea, nakon čega je vozač Manora reagirao vrlo burno. Nije to bilo čudno, budući da je Meksikanac vrludao stazom, a Pascal je već prelazio 300 km/h, te je morao izići na travu kako bi ga izbjegao. Osim što je dobio kaznu zbog ometanja drugog vozača na stazi, dobio je još i tri kaznena boda. U Haasu govore kako je do toga došlo zbog problema u radio komunikaciji:

“Imali smo dobar treći slobodni trening, osim situacije s Wehrleinom, kada smo imali problema s radio komunikacijom. Mislim da je kazna veoma nepoštena i da nije bilo namjere s njegove strane.”

Namjere vjerojatno nije bilo, no nije ni prvi puta ove sezone da Gutierrez smeta na stazi, a poslije dolaze opravdanja ne bi li se makla krivica.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9313 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj