F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

U Caterhamu odbijaju odustati od iduće sezone

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Caterham

Administracija momčadi Caterham odbija odustati od natjecanja u idućoj sezoni Formule 1. Podsjetimo, momčad je na prošloj VN Abu Dhabija nastupila samo pomoću takozvanog “crowdfundinga”, odnosno financijskim donacijama navijača.

Istovremeno, Bernie Ecclestone nije optimističan kada se radi o Caterhamu, dok za Marussiju tvrdi da bi se ipak mogli vidjeti i iduće sezone.

“Još uvijek se nadam”, izjavio je Finbarr O’Connell, član administratorske firme Smith & Williamson.

“Dok god imamo ljude koji mogu nešto napraviti neću zatvoriti firmu.”

“Ako to i napravim, jedino što mi onda preostaje jest da ostatke prodam na aukcijama. A to mogu napraviti bilo kad”, jasan je O’Connell.

Nije beznačajno ni to što se Caterham prošle godine plasirao na deseto mjesto u ukupnom poretku konstruktora, što nosi znatno manje novca od devetog plasmana Marussije.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj