F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Potvrđeno: Hamilton će kaznu dobiti na VN Belgije

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton će na nadolazećoj utrci u Belgiji dobiti kaznu zbog prekoračenja dozvoljenog broja korištenih pogonskih jedinica. Nije potvrđeno što će točno promijeniti na njegovom Mercedesu, ali Hamilton je već došao do limita od pet turbopunjača i pet MGU-H, pa će za korištenje jednog novog od navedenih elemenata dobiti kaznu 10 dodatnih mjesta na startu. Ako stavi i drugi element dobit će još 5 mjesta kazne.

“Što se tiče pobjede ovog vikenda, to je cilj, ali će biti jako, jako teško.”

“Ovi bolidi su evoluirali u svojoj trećoj generaciji i sada su zaostaci smanjeni. Red Bull je bio jako brz, pobijedio na nekim utrkama. Isto i s Ferrarijem, ali i sa ostatkom grida. Probijati se kroz poredak bi moglo biti teže nego prijašnjih godina. Zaista, ovdje se radi o minimaliziranju štete uz uzimanje kazne.”

“Ovo je timski sport. Pobjeđujemo i gubimo zajedno. Kad ja pogriješim ekipa dobije kaznu, ili kad ekipa napravi pogrešku. Nekad se čak i ne radi o grešci već o stvarima koje se jednostavno događaju.”

Hamilton ne krivi ekipu zbog cijele situacije:

“Ne gledam to kao na nekompetenciju. Učimo iz ovog iskustva i naučili smo puno iz problema koji su se događali. Nadam se da ih nećemo opet iskusiti.”

“Nesreća je u tome da sam ja bio “pokusni kunić” ili kako god to želite nazvati jer sam ja testirao sve te probleme. Očigledno, nijedan drugi Mercedesov motor nije imao takve probleme kao ja,” zaključuje Hamilton.

Korištenje elemenata pogonske jedinice za vozače Mercedesa uoči VN Belgije

Vozač Momčad ICE TC MGU-H MGU-K ES CE
Lewis Hamilton Mercedes 3 5 5 3 4 4
Nico Rosberg Mercedes 3 3 3 3 3 3

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

    Jeli to Vaš konačan odgovor?


    0

    0