F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ljetna stanka, 17. dan: Podsjetimo se što je Formula 1

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marko Rakić: Statistika, zanimljivosti, povijest

Pomoću ovih videa prisjetimo se da je sport kojeg toliko volimo i pratimo ipak puno više od samog utrkivanja, što možemo vidjeti svakog trkaćeg vikenda. Malo je sportova koji imaju ovoliko puno sadržaja za praćenje, i zato se pratitelji Formule 1 smatraju posebnima. Smatrajte se posebnima i u miru pogledajte sljedeće video uratke koji sadrže neke od najljepših trenutaka u povijesti Formule 1.

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Clay Regazzoni HeatBlast44 Prikaži

  ovaj zadnji video je najjaci F1 video ikada… sav se najezis…


  0

  0
 2. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Za mene f1 nije samo sport koji ću odgledati svaku određenu nedjelju polako zaboraviti i čekati novu sezonu.Ne za mene je to dio života jednostavno kao običaj da svakog dana pratim svaku novu vijest bez obzira bila ona o mom idolu,bila ona o starim vremenima ili bila ona o manor marussii,običaj je da svaki dan provedem proučavajući taj bolid zbog kojeg se svaki put naježim i koji me isključi iz običnog života i uvede u misli o tom sportu.Običaj je da se svaku nedjelju budim i čekam,čekam i čekam taj tren kada će zeleni rolex otkucati puni sat i da svaki taj heroj koji sjedne u bolid krene u borbu.Nekad nisam ni svjestan da gledam utrku koja će se za desetak godina spominjati u podsjetnicima.Stvarno volim razmišljati o f1 i nekad čudnim stvarima o njoj.Volim kada u svojoj glavi sklopim jedan svoj video i vrtim ga uz zvuke nekih pjesama koje me vraćaju u početke moga praćenja.Pitam se onda kako je već to sve prošlo.Kako sam jučer grickao nokte u zadnjem zavoju brazila 2008 ili Abu Dhabija 2010.Nekad mi bude strašno žao što sve te trenutke nikad neću ponovno osjećati i doživiti ,ali sjetim se da je to f1.Sport koji volim.Nekad sam isfrustriran jer moj vozač ne pobjeđuje,onda sam presretan kada pobjedi,a nekad ipak tužan ako nezavrši.I onda opet prođu godine i godine i kada se sjetim svega toga okruži mi srce neka toplina.U glavi mi se spoje svi ti osjećaji i sve te slike iz prošlosti i stvore neopisivo lijep video koji i unatoč lošim trenutcima daje najljepši trenutak u mom životu.Eto to je zašto ja volim f1 :)


  0

  0